28.5.15

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Οι γυναίκες έκαναν… παζάρια για ενοικιαζόμενα δωμάτια και ο άνδρας έκλεβε!

Δεν έχασε την ευκαιρία να ανέβει στους ορόφους και να αρπάξει δυο τσαντάκια με 8.500 ευρώ, τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων, ακόμα και τα κλειδιά του σπιτιού του ζευγαριού

Το παραμικρό δεν υποψιάστηκαν ο ιδιοκτήτης ενός συγκροτήματος με ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Άγιο Ανδρέα της Καλαμάτας και η σύζυγός του, όταν δυο νεαρές τσιγγάνες και ο αδελφός της μίας από αυτές εμφανίστηκαν στη ρεσεψιόν για να νοικιάσουν δωμάτιο και άρχισαν τα… παζάρια!

 Ενώ συζητούσαν, ο 28χρονος άνδρας ανέβηκε στους ορόφους και τρύπωσε στο δωμάτιό τους, απ’ όπου άρπαξε δυο τσαντάκια που είχαν μέσα συνολικά 8.500 ευρώ, τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων, μια ταυτότητα, ένα δίπλωμα οδήγησης, δύο τραπεζικές κάρτες, τιμολόγια, πέντε USB και τα κλειδιά του σπιτιού του ζευγαριού στην Καλαμάτα! Πέρασαν πολλές ώρες ώσπου να αντιληφθούν την κλοπή ο ιδιοκτήτης και η γυναίκα του και να την καταγγείλουν στην Ασφάλεια.
Με τις περιγραφές των δραστών, οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν τον 28χρονο που έχει πολλές καταδίκες για κλοπές και τον αναζήτησαν στο σπίτι του στη Μεσσήνη. Εκεί βρήκαν την 20χρονη αδελφή του που προσήχθη στην Ασφάλεια όπου την αναγνώρισαν τα θύματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Ο 20χρονος είχε εξαφανιστεί και αναζητείται, όπως και η τρίτη τσιγγάνα που δεν βρέθηκε στον καταυλισμό "Παναγάκια" όπου κατοικεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου