Δεν έχασε μόνο την σύντροφο του ο Τσέχος τουρίστας από την πτώση βράχου στα Γλυκά Νερά στα Σφακιά, αλλά και το παιδί του, αφού όπως φέρεται να είπε ο ίδιος σε κοινωνική λειτουργό του νοσοκομείου Χανίων, η 36χρονη ήταν έγκυος στον 3ο μήνα.
 Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή το βράδυ η γυναίκα χαλάρωνε κάτω από ένα δέντρο στην παραλία  όταν έπεσε στη βουβωνική χώρα με δύναμη μια μεγάλη πέτρα τραυματίζοντας τη θανάσιμα.

Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει αύριο στη σορό της 36χρονης από την Τσεχία, και μέχρι να αναχωρήσει αύριο ο σύντροφος της θα φιλοξενείται σε ξενώνα του Νοσοκομείου Χανίων καθώς χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης, αφού μεταφέρθηκε εκεί την Κυριακή σε κατάσταση σοκ. Μετά από δύο ημέρες καλείται να επιστρέψει στο ξενοδοχείο να μαζέψει τα πράγματα τους και να ταξιδέψει πίσω στην πατρίδα του, χωρίς τη γυναίκα που ήρθαν μαζί για διακοπές.

Εν τω μεταξύ, το πρωί επισκέφτηκε την παραλία των Γλυκών Νερών κλιμάκιο της Περιφέρειας Κρήτης και του ΙΓΜΕγια να συντάξει μια έκθεση για την ασφάλεια των λουομένων στην παραλία, ενώ ο Δήμος Σφακίων θα τοποθετήσει πινακίδα που θα καλεί τους παραθεριστές να μην ξαπλώνουν κάτω από το βουνό.

Παράλληλα ο Δήμος Σφακίων συνεχίζει τις πιέσεις προς τους αρμόδιους φορείς για την τοποθέτηση γιατρού στο φαράγγι της Σαμαριάς αλλά και στο ιατρείο του Δήμου καθώς υπηρετεί μόνο μια αγροτική γιατρός.


  neatv.gr