28.5.15

Ντίνα Νικολάκου - Να σταματήσει να παριστάνει το ρόλο του «επαναστάτη χωρίς αιτία» και του «πατερούλη» των Πελοποννησίων και των Μεσσήνιων ο κος Πετράκος !

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου τόνισε σχετικά με τη δήλωση του κ. Πετράκου τα εξής: 

«Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και Βουλευτής Μεσσηνίας του Σύριζα κ. Πετράκος για μία ακόμη φορά, αντί να προτείνει λύσεις στα προβλήματα των Πελοποννησίων και των Μεσσηνίων πολιτών, χρησιμοποιεί την προσφιλή του τακτική του «ψέματος και του λαϊκισμού» προκειμένου να βάλλει εναντίον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της Περιφερειακής αρχής.
Ξεχνά ο ίδιος ότι αποτελεί ηθικό αυτουργό της ανεξέλεγκτης κατάστασης των ΧΑΔΑ, καθώς όταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου προέτρεπε σε συνεργασία τις δημοτικές αρχές για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο ίδιος ως περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου τους καλούσε να αγνοήσουν τα πρόστιμα.
Επαναλαμβάνουμε στον κ. Πετράκο ότι θα πρέπει να σταματήσει να παριστάνει το ρόλο του «επαναστάτη χωρίς αιτία» και του «πατερούλη» των Πελοποννησίων και των Μεσσήνιων, να σταματήσει τους επικοινωνισμούς και τις κούφιες πολιτικές κουβέντες και να εργαστεί για να δώσει λύσεις στα προβλήματα της ελληνικής και πελοποννησιακής κοινωνίας.
Ας εγκαταλείψει επιτέλους την απέλπιδα προσπάθειά του να στρέψει τους Πελοποννήσιους ενάντια στον Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή αρχή, αγνοώντας τη νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή τους. Ας κάνει τέλος την αυτοκριτική του για τις προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις της κυβέρνησης και ας απολογηθεί για τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες.   

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου