19.1.18

ΣΟΚ στην Ρόδο !!! 72χρονος αποπλάνησε 11χρονο κορίτσι

Η τοπική κοινωνία στη Ρόδο είναι συγκλονισμένη από την είδηση της αποπλάνησης μιας 11χρονης κόρης γιατρού από έναν άνδρα 72 ετών.
Σημειώνεται ότι προηγουμένως τον 72χρονο είχε περιθάλψει ο πατέρας της 11χρονης, ο οποίος είναι ιατρός στο Κέντρο Υγείας της Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki, o ηλικιωμένος είναι προσωρινά κρατούμενος κι αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου στις 5 Φεβρουαρίου.
Παράλληλα και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος είχε υποστεί σωματικές βλάβες από τροχαίο ατύχημα, για τις οποίες δέχθηκε την ιατρική φροντίδα του ιατρού και πατέρα της ανήλικης. Ετσι, στο ιατρείο γνώρισε για πρώτη φορά την 11χρονη και όταν έφυγε ο πατέρας της από τον χώρο για να εξετάσει κάποιο άλλο περιστατικό, επεδίωξε να την πλησιάσει και να της δώσει φιλί, χωρίς ωστόσο η ανήλικη να ανταποκριθεί.
Ωστόσο, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή. Επειτα από κάποιες ημέρες ο 72χρονος μετέβη πάλι στο κέντρο υγείας προκειμένου να προβεί στην αλλαγή επιθεμάτων και συνάντησε εκ νέου την 11χρονη. Εκεί φέρεται να την οδήγησε σε χώρο πίσω από το ιατρικό κέντρο και προέβη σε ασέλγεια εις βάρος της.
Τότε, η ανήλικη ομολόγησε όσα είχαν συμβεί στον πατέρα της και τότε ο κατηγορούμενος άρχισε να κλαίει διαψεύδοντάς την. Ο ιατρός την εξέτασε και διαπίστωσε ότι έφερε τραύματα στο σώμα του που μαρτυρούσαν αποπλάνηση με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να προβεί στη σύλληψη του 72χρονου.
Ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του απέδωσαν ισχυριζόμενος ότι είναι στην φαντασία της ανήλικης, αλλά και ότι η αντίδραση του πατέρα ήταν υπερβολική.
Παράλληλα, ο 72χρονος υποστήριξε ότι κατά την διάρκεια της πράξης υπήρχε και τρίτο πρόσωπο -αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε το περιστατικό και μάλιστα το μετέφερε στον πατέρα της, πράγμα που διαψεύστηκε, αφού εκείνος βρισκόταν την επίμαχη ημέρα στην Τουρκία.
Τέλος, ο τρόπος που περιγράφει την σύλληψή του διαψεύδεται από τις ίδιες τις καταθέσεις των αστυνομικών, τονίζοντας ότι είχε αυτοβούλως παραμείνει στο κέντρο υγείας και μπήκε μέσα στο περιπολικό χωρίς οι αστυνομικοί να τον δεσμεύσουν ενώ ισχυρίζεται ότι οι γονείς δραματοποίησαν την κατάσταση και πως τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης διαφέρουν με όσα ισχυρίζεται ο πατέρας της ανήλικης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου