20.1.18

Πρεμιέρα, την Κυριακή, στο survivor

Η μεγάλη περιπέτεια του survivor 2018 αρχίζει. 
Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ θα μεταδίδει και φέτος από Κυριακή μέχρι Τετάρτη κάθε βράδυ στις 9 το ριάλιτι επιβίωσης έχοντας επενδύσει πολλά σ’ αυτό το πρόγραμμα,  πιστεύοντας πως στους επόμενους 6 μήνες θα αποφέρει κέρδη (όχι μόνο οικονομικά) όπως και πέρσι. Για το λόγο αυτό εκτός της μετάδοσης των αγωνισμάτων θα υπάρχουν και ειδικές ενημερωτικές εκπομπές κάθε μεσημέρι.  

Η πρεμιέρα είναι στις 7μμ της Κυριακής – σε έκτακτη εκπομπή - οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους 24 παίκτες, που πήραν το εισιτήριο ανάμεσα σε 70 χιλιάδες συμμετοχές για να μπουν στο παιχνίδι. Θα ακολουθήσει στις 9μμ το πρώτο αγώνισμα

Από την άλλη πλευρά: Οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να … «κόψουν» όσο είναι δυνατό τη διαφορά τηλεθέασης. 
 Με νέα προγράμματα, παιχνίδια, σήριαλ και ότι άλλο, θα επιδιώξουν να μην έχουν σοβαρούς οικονομικούς και όχι μόνο τριγμούς.
Δεν είναι λίγοι πάντως οι ειδικοί που πιστεύουν ότι η επιτυχία δεν είναι εξασφαλισμένη. Το πρώτο survivor πέτυχε γιατί αιφνιδίασε. Το δεύτερο, είναι δεύτερο και θα συγκρίνεται πάντα με το προηγούμενο, δε θα προσφέρει τίποτα ξεχωριστό κλπ, είναι μερικές από τις απόψεις που διατυπώνονται.      
Εκτός αν οι 24 παίκτες που έχουν ήδη προσγειωθεί στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έχουν ριχτεί στο στίβο της μάχης κάνουν τη διαφορά. Στόχος τους ένας: η νίκη που θα συνοδεύεται από μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Οι πρώτες μέρες, όπως σημειώνει ανακοίνωση του καναλιού, είναι ίσως οι δυσκολότερες για τους περισσότερους πριν προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα.

Παρουσιαστής θα είναι πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης. Τις δύο ομάδες αποτελούν και πάλι ολυμπιονίκες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, τραγουδίστριες, μανεκέν, γυμναστές και γυμνάστριες κλπ.
«Διάσημοι»: Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Μουρούτσος, Ξένια –REC, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Αλέξανδρος Παρθένης, Μαρία Σαμαρίνου, Γιάννης Τσίλης, Όλγα Φαρμάκη, Κατερίνα Χαλικιά και Ελένη Χατζίδου.
«Μαχητές»: Νικόλας Αγόρου, Χάρης Γιακουμάτος, Ηλίας Γκότσης, Βιργινία Δικαιούλια, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θωμάς, Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη, Αγγελική Κοκαλίτσα, Μελίνα Μεταξά, Μαρίνα Πήχου, Ντάρια Τουρόβνικ, Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Αντ. Χαζάπης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου