18.1.18

Πεντάχρονη νίκησε τον καρκίνο και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στη μικρή Camila Torcato από τον Καναδά, που πάλεψε με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις τριών ετών, τον νίκησε, και λίγο καιρό μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.
Το άτυχο κορίτσι περίμενε τον πατέρα του να την πάρει από το σχολείο, τη Δευτέρα. 
Όταν ο μπαμπάς της σταμάτησε και η μικρή έμπαινε στο αυτοκίνητο, ένα άλλο όχημα, χωρίς οδηγό, κύλησε ανεξέλεγκτο και εγκλώβισε το κορίτσι ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα.
Η μικρή Camila μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου όμως λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 42χρονος πατέρας της ελαφρά τραυματισμένος.
Το καλοκαίρι του 2016 η Camila διαγνώστηκε με καρκίνο και έδωσε σκληρή μάχη με χημειοθεραπείες και ειδική αγωγή. Τον περασμένο Φεβρουάριο, οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως είχε απαλλαγεί από τη νόσο. Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, η ζωή της τελείωσε με τον πιο απρόσμενο τρόπο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που κύλησε και παγίδεψε την 5χρονη είχε επίσης πάει να πάρει το παιδί του από το ίδιο σχολείο. Δεν είναι ακόμα σαφές αν το όχημα κινήθηκε εξαιτίας ανθρώπινου λάθους ή μηχανικής βλάβης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου