20.1.18

"Τιμωρεί" την Καλαμάτα ο Καμμένος λόγω ....Σαμαρά; !!! Κλείνουν επιλεκτικά στρατόπεδα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων



ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !!!

Δεν θα κλείσουν όλα τα Κέντρα Εκπαίδευσης στο Στρατό !

Σημαντικές αλλαγές στην στρατιωτική θητεία αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή τον Μάρτιο, έπειτα από εισήγηση της στρατιωτικής ηγεσίας και έγκριση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τα Κέντρα Εκπαίδευσης στα οποία παρουσιάζονταν οι νεοσύλλεκτοι φαίνεται πως καταργούνται σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει. Πλέον, οι νέοι δεν θα παρουσιάζονται στο Κέντρο όπου παρέμεναν επί περίπου ένα μήνα για να λάβουν εξοπλισμό, ιματισμό, να κάνουν τα βασικά εμβόλια και τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και κυρίως να λάβουν την βασική στρατιωτική εκπαίδευση.
Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας θα κλείσουν κέντρα όπως είναι του Ναυπλίου, της Καλαμάτας, της Λαμίας, της Άρτας και του Μεσολογγίου.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι δεν είναι ακριβές ότι θα κλείσουν όλα τα Κέντρα Εκπαίδευσης. 
 Επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο κατάταξης των νεοσυλλέκτων στις ένοπλες δυνάμεις και ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου