19.1.18

Πλέι μπόι γιος βαθύπλουτου κροίσου ξυλοκοπεί τη σύντροφό του και γλιτώνει τη φυλακή

«Μοχθηρή, φαύλη, παρατεταμένη και ιδιαιτέρως σοκαριστική» χαρακτήρισε ο δικαστής την επίθεση του ζάπλουτου νεαρού στη φίλη του, κι όμως τον άφησε να τη σκαπουλάρει.
Και τον άφησε να φύγει γιατί ο δράστης είχε στο πλευρό του το ίδιο το θύμα, το οποίο είπε πως τον συγχώρησε και είναι ακόμα μαζί!
Ο 29χρονος Marco Nardone, γιος ενός 81χρονου πολυεκατομμυριούχου εισαγωγέα κρασιών, έσυρε τη νεαρή σύντροφό του από τα μαλλιά στο πολυτελέστατο διαμέρισμα που βλέπει τον Τάμεση και την κλότσησε μανιασμένα στο στομάχι.
Δεν ήταν φυσικά το πρώτο βίαιο ξέσπασμά του, καθώς ο νεαρός που έχει μορφωθεί σε ένα από τα ακριβότερα σχολεία της Αγγλίας και έχει πτυχίο φυσικής από το Imperial College του Λονδίνου, την είχε χτυπήσει ακόμα και δημοσίως λίγο παλιότερα.
Ο δικαστής τον προσγείωσε ωστόσο στην πραγματικότητα, μόνο που το έκανε όσο πιο απαλά γινόταν, ρίχνοντάς του ποινή φυλάκισης 8 εβδομάδων.
Το δικαστήριο άκουσε πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα και είναι έτοιμοι να παντρευτούν. Και ο Nardone είπε πως θα την κάνει ακόμα και συνέταιρό του στη νέα επιχειρηματική του προσπάθεια, καθώς η παλιότερη, η εφαρμογή γνωριμιών για φορητές συσκευές Fling, απέτυχε παταγωδώς.
Ο Nardone απάντησε στον ομηρικό καυγά που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμά του «βάζοντας τα χέρια γύρω από τον λαιμό» του θύματος, το οποίο ακολούθησε μετά στο ασανσέρ, ολοκληρώνοντας την επίθεσή του με κλοτσιές στο στομάχι και χτυπήματα στο πρόσωπο.
Ο Nardone δήλωσε μεν ένοχος, είπε ωστόσο πως θα ζητήσει επαγγελματική βοήθεια, καθώς δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Μπορεί όμως να παρτάρει όλη μέρα και να ανεβάζει αντίστοιχο υλικό στα κοινωνικά μέσα, παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή του τον έβαλε μέσα κατά τουλάχιστον 17 εκατ. ευρώ…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου