14.1.18

Στο 'Άνφιλντ' τα βλέμματα της Κυριακής

Το ματς της ημέρας γίνεται στο "Άνφιλντ". Ωραία ματς στην Σουπερλιγκ και την Μπουντσλίγκα, ενώ οι "μεγάλοι" σε Γαλλία και Ισπανία έχουν απαιτητικές εξόδους. 

Μια Κυριακή μ' ένα σπουδαίο ντέρμπι, αλλά χωρίς το γνωστό "κυρίως πιάτο" θα είναι αυτή. Το ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στους δυο "παλιόφιλους" από την Μπουντεσλίγκα, ξεχωρίζει, ενώ από το πρόγραμμα θα λείπει η Σέριε Α. Πολύ ενδιαφέρουσες έξοδοι για Παρί και Μπαρτσελόνα σε Γαλλία και Ισπανία αντίστοιχα.
Οι Νόμιμες Εταιρίες Στοιχήματος αλλάζουν! Εσύ τις ξέρεις όλες;
Ας αρχίσουμε με το ελληνικό πρωτάθλημα. Τέσσερα ματς. Νωρίς το μεσημέρι (15:00) ο ΠΑΟΚ πάει στην Κέρκυρα. Ο "δικέφαλος του Βορρά" δεν είναι μαθημένος να κερδίζει εκτός κι όσο καλύτερο ρόστερ κι αν διαθέτει, θα χρειαστεί προσοχή κι αυτό το ματς. Αργότερα (19:30) η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ενδιαφέρον ματς με τους "κιτρινόμαυρους" να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Ενδιάμεσα έχουμε άλλους δυο αγώνες. Ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ ο Αστέρας υποδέχεται την επικίνδυνη κι ανεβασμένη Λάρισα.
Στην Αγγλία έχουμε το ματς της ημέρας. Το κορυφαίο ματς στην Ευρώπη για την Κυριακή. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γιούργκεν Κλοπ φιλοξενεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Δυο προπονητές που δίνουν χαρακτηριστικές ταυτότητες στις ομάδες τους και η κόντρα τους κρατάει από το Μπάγερν - Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Λίγο νωρίτερα, η Άρσεναλ πάει στην επικίνδυνη έδρα της Μπόρνμουθ. Το σήριαλ με τον Αλέξις Σάντσες καλά κρατεί και κανείς δεν ξέρει αν επηρεάσει αγωνιστικά τους "κανονιέρηδες".
Στην Ισπανία, μια πολύ "ύπουλη" έξοδο έχει η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Πάει στην έδρα της Σοσιεδάδ. Μια έδρα που παραδοσιακά την δυσκολεύει. Μόλις μια νίκη στα τελευταία χρόνια. Ακόμα τρια ματς για τη Λα Λιγκα έχει η μέρα αυτή. Η Θέλτα πάει στην έδρα της Λεβάντε. Ωραίο ματς και αμφίρροπο. Η Αλαβές υποδέχεται τη Σεβίλλη, που θέλει να βρει ρυθμό με το Μοντέλα στον πάγκο. Η δε Αλαβές, παλεύει να σώσει την κατηγορία, με "νύχια και με δόντια". Τέλος, ωραίο ματς αναμένεται στη Βαρκελώνη. Εκεί που η Εσπανιόλ υποδέχεται την Μπιλμπάο. Παραδοσιακές δυνάμεις του Ισπανικού ποδοσφαίρου, "κρυφοκοιτάζουν" την Ευρώπη, αμφότερες.
Τρια ματς στη Γαλλία. Εκεί όπου η Παρί έχει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Πάει να παίξει στην έδρα της Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι. Η Ναντ είναι μια πολύ ανταγωνιστική και πειθαρχημένη ομάδα, ενώ η Παρί δείχνει ακόμα και με το υπερ-ρόστερ που διαθέτει φέτος, ότι δυσκολεύεται στα εκτός έδρας ματς. Νωρίς το μεσημέρι, η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί την Τουλούζ. Στη Σεντ Ετιέν ελπίζουν να ξεκινήσουν καλά μετά την διακοπή, ενώ η Τουλούζ έδειξ σε μέτρια κατάσταση, μεσα στην έδρα της Ρεν για το κύπελλο. Βαθμολογικά, έχουν θέμα και οι δυο ομάδες πάντως. Τέλος, η Λυών υποδέχεται την Ανζέ. Για ακόμα μια φορά θα βασιστεί στην εκπληκτική επιθετική της γραμμή, η ομάδα του Ζενεζιό.
Στη Γερμανία, έχουμε μόλις δυο ματς. Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ. Δυο ποιοτικά ρόστερ, δυο αντίθετες πορείες. Στην Ντόρτμουντ πρέπει να έχουν αρχίσει να συμβιβάζονται με την ιδέα πως θα χάσουν τουλάχιστον έναν βασικό παίκτη τους (Ομπαμεγιάνγκ, Πούλισιτς κλπ), ενώ στη Βόλφσμπουργκ θέλουν επιτέλους να μετατρέψουν το καλο ρόστερ τους σε ανταγωνιστική ομάδα.
Νωρίτερα, η Κολωνία που εύχεται να κάνει restart μετά τον κακό πρώτο γύρο, φιλοξενεί την επικίνδυνη Γκλάντμπαχ. Ωραίο ματς κι αυτό. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου