" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.5.13

5 γιατροί στην Καλαμάτα, 1 στην Κυπαρισσία για 12 μήνες

Πέντε επικουρικοί γιατροί με 12μηνη σύμβαση αναμένονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και ένας στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κάλυψης 405 θέσεων επικουρικών ιατρών, όπως αποφάσισε το υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται, όπως σημείωσε χθες στο «Θ» ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας (Καλαμάτας και Κυπαρισσίας) Γιώργος Μπέζος, για έναν παθολόγο, ένα γαστρεντερολόγο, έναν παιδίατρο, έναν εργαστηριακό γιατρό (μικροβιολόγο) και έναν πνευμονολόγο που προορίζονται για την Καλαμάτα, καθώς και έναν καρδιολόγο για την Κυπαρισσία.

Οι επικουρικοί γιατροί θα εργαστούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου δωδεκάμηνης διάρκειας, ενώ η επιλογή τους πρόκειται να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο.

Ειδικότερα, για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, αυτές τις ημέρες αναμένεται ένας ακόμη συμβασιούχος γιατρός παθολόγος για να ενισχύσει τις κλινικές της Παθολογικής.

Μ.Ν..tharrosnews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου