" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.5.13

«Μακρυχέρης» αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα ...

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., 44χρονος αστυφύλακας, ο οποίος, κατηγορείται ότι προσπάθησε να κλέψει χρήματα από ταμειακή μηχανή καταστήματος, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται ότι άρπαξε δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας από ισάριθμα καταστήματα στην Καστοριά . 
Σε βάρος του 44χρονου, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την έρευνα των «αδιάφθορων», ο αστυνομικός (δικυκλιστής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.), την περασμένη Τρίτη κι ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από ταμειακή μηχανή καταστήματος της Καστοριάς ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε προγενέστερο χρόνο είχε αφαιρέσει από ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας κι ένα ψιλικατζίδικο δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν τελικά στην κατοχή του.

Ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση για την σε βάρος του επιβολή πειθαρχικών ποινών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου