9.5.13

Ποιοί ληστές κουκουλοφόροι - Την πυροβόλησε ο "φίλος" της !!!

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Ασφάλεια Λαμίας η απόπειρα ανθρωποκτονίας τα ξημερώματα στην Αταλάντη, σε βάρος 30χρονης Ρουμάνας, η οποία νοσηλέυεται στο νοσοκομείο Λαμίας....

Όλα έγιναν στις 2:00΄τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο στην Αταλάντη, όπου η Ρουμάνα διέμενε με τον Αλβανό φίλο της. Η 30χρονη που βρισκόταν στον 3ο όροφο του ξενοδοχείου πυροβολήθηκε στο μηρό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου χειρουργήθηκε για να της αφαιρεθεί η σφαίρα.

 -Ήμουν μόνη στο δωμάτιο γιατί ο φίλος μου είχε βγει για ποτό. Ξαφνικά μπήκαν από το μπαλκόνι δυο κουκουλοφόροι για να με ληστέψουν. Ο ένας από αυτούς με πυροβόλησε...-, είπε η 30χρονη στους αστυνομικούς.

Από την πρώτη στιγμή όμως οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι άλλο συμβαίνει και γι΄αυτό οι έρευνες στράφηκαν στον 31χρονο Αλβανό που την είχε συνοδεύσει από την Αθήνα στην Αταλάντη.

Μέσα σε λίγες ώρες οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, αφού ο 31χρονος ομολόγησε την πράξη του, όχι όμως και η 30χρονη Ρουμάνα, η οποία προφανώς από φόβο συνέχισε να λέει στους αστυνομικούς την ίδια ιστορία με τους ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη είχε δουλέψει παλαιότερα σε "μαγαζί" της περιοχής, ενώ οι αστυνομικοί έχουν μεταβεί μαζί με τον δράστη στην Αταλάντη για να τους υποδείξει που πέταξε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε την 30χρονη Ρουμάνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου