10.5.13

Αλβανοί έσφαξαν Αραβα στη φυλακή Γρεβενών !

 
Φωτογραφία: GrevenaMedia
 UP DATE 

 Ιρακινός υπήκοος, ηλικίας 31 ετών, που εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία, είναι το θύμα της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα στις δικαστικές φυλακές Γρεβενών, ανάμεσα σε αλλοδαπούς κρατούμενους. Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι τρεις τραυματίες, που μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο Γρεβενών, κατάγονται από το Ιράκ, τη Συρία και την Αλβανία.
Όπως έγινε γνωστό, η συμπλοκή έγινε σε διάδρομο των φυλακών, κατά τον προαυλισμό των κρατουμένων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 31 ετών Ιρακινός τραυματίστηκε θανάσιμα με αυτοσχέδιο μαχαίρι, ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της συμπλοκής  



Τέσσερις τραυματίες από την άγρια συμπλοκή
Ενας κρατούμενος, αραβικής καταγωγής, έπεσε νεκρός, ύστερα από το θανάσιμο χτύπημα με αυτοσχέδιο μαχαίρι που του κατάφεραν συγκρατούμενοί του, Αλβανικής καταγωγής, ενώ τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής εντός της φυλακής Γρεβενών.
Σύμφωνα με το GrevenaMedia οι τραυματίες μεταφέρεθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ενώ δυνάμεις της αστυνομίας Γρεβενών βρίσκονται έξω από τις φυλακές.
Οπως αναφέρει το ΝewPost το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής δύο συμοριών που δρουν εντός των φυλακών. Μιας με μέλη Αλβανούς και μιας με μέλη Αραβες.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες είχαν διαδραματιστεί εντός των συγκεκριμένων φυλακών ανάλογα επεισόδια που είχαν σαν συνέπεια τον τραυματισμό επτά κρατουμένων.
Από τους ελέγχους που έγιναν εκείνη την χρονική περίοδο κατασχέθηκαν συνολικά 25 μαχαίρια και 42 κινητά τηλέφωνα.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου