10.5.13

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ - Φυτεία χασίς... μέσα σε ντουλάπα !!!

ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ....ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ !!!
Μπροστά σε μια πρωτότυπη φυτεία χασίς μέσα σε ντουλάπα, βρέθηκαν χθες το μεσημέρι οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στην περιοχή Συκιά στο Κατάκολο. 
Στην επιχείρηση που έγινε στο σπίτι ατόμου που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 92 δενδρύλλια που και ποτίζονταν και είχαν το απαραίτητο φως για την ανάπτυξή τους μέσα σε ντουλάπες. 
Οι αστυνομικοί βρήκαν και άλλα ναρκωτικά τόσο στο ίδιο σπίτι, όσο και στη μόνιμη κατοικία του δράστη στον Πύργο. 
Στην δεύτερη περίπτωση συνελήφθη και ο αδερφός του για κατοχή.  
Σύμφωνα με το ilialive.gr ο 38χρονος δράστης εντοπίστηκε στο σπίτι που διαθέτει στην περιοχή της Συκιάς και οι αστυνομικοί εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο με τον οποίο είχε «στήσει» τη φυτεία χασίς, εσωτερικού χώρου, ώστε να μη δίνει στόχο στα αδιάκριτα βλέμματα, αν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εντοπίστηκαν και κάποια φυτά στον εξωτερικό χώρο. 
Συνολικά 92 δενδρύλλια εντόπισαν οι αστυνομικοί, ενώ ακόμα βρήκαν 19,6 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, 330 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων, και εφτά δισκία μεθαδόνης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 38χρονου στον Πύργο, όπου εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα 1,9 γραμμάρια χασίς και στην κατοχή του 33χρονου αδερφού του τρία ταβόρ, 2,3 και 5,3 γραμμάρια χασίς σε μια συσκευασία και ένα βάζο. 
Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Ηλείας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου