10.5.13

Συνελήφθησαν διαρρήκτες- Είχαν ρημάξει την Καλαμάτα !!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τουλάχιστον ακόμα ένα συνεργό τους
Κατασχέθηκαν τρία (3) ζευγάρια γάντια και χρήματα
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δώδεκα (12) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.
Συνελήφθησαν, χθες (9-5-2013) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 24, 19 και 15 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τουλάχιστον ακόμα ένα συνεργό τους.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από προχθές (8-5-2013) το βράδυ, έως και χθες (9-5-2013) πρώτες πρωινές ώρες, είχαν διαπράξει πέντε (5) διαρρήξεις – κλοπές και πέντε (5) απόπειρες κλοπών σε καταστήματα στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, όπου αφαίρεσαν χρήματα.
Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν, τρία (3) ζευγάρια γάντια και χρήματα.
Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε, ο 24χρονος και ο 19χρονος, μαζί με ακόμα ένα άτομο, την 25-4-2013 πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξαν κατάστημα - αρτοποιείο ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα ένα κατάστημα.
Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου