11.5.13

Α.ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ: Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Μάριο Παπαγεωργίου ! ΒΙΝΤΕΟ

Το  Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη,  γκρέμισε το αυθαίρετο οικοδόμημα των απαγωγέων, που υποστηρίζουν ότι ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου έστησε από μόνος του την εξαφάνιση του. 
Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως, προκαλούν ανατριχίλα και σοκάρουν.
Στο αυτοκίνητο του Μάριου κρυβόταν επί εννέα μήνες το μυστικό της εξαφάνισης του. Στο πορτ-μπαγκάζ βρέθηκε μετά από έρευνα ειδικού, άφθονο αίμα που κάποιοι είχαν προσπαθήσει να ξεπλύνουν. Το αίμα όπως διαπιστώθηκε από τα ειδικά εργαστήρια, ανήκει στο Μάριο…

Η Αγγελική Νικολούλη έστρεψε πάλι την έρευνα στο σημείο αναφοράς της υπόθεσης, που είναι το αυτοκίνητο του άτυχου νέου. Οι εμπλεκόμενοι στην απαγωγή το εγκατέλειψαν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αφροδίτης στο Παλαιό Φάληρο, σβήνοντας τα ίχνη τους.

Η Σήμανση της ΕΛ.ΑΣ το παρέδωσε μετά την έρευνα της στην οικογένεια του Μάριου.

Στο αυτοκίνητο αυτό κρυβόταν επί εννέα μήνες, ο εφιάλτης… Η απάντηση για την τύχη του άτυχου νέου…

Το αίμα που δε βρήκε η Σήμανση…

Ειδική ομάδα διακεκριμένων γενετιστών που συνεργάζονται με το FBI και είναι δικαστικοί πραγματογνώμονες, πραγματοποίησαν νέα έρευνα με την άδεια της οικογένειας που τους διόρισε ως τεχνικούς συμβούλους. Το «Τούνελ» κατέγραψε καρέ – καρέ τα μακάβρια ευρήματα που δεν πρόσεξε η Σήμανση…!

Όσο η έρευνα προχωρούσε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, τόσο η ανάσα κοβόταν… Στον πυροσβεστήρα, στη ρεζέρβα και στη μοκέτα του Audi, αποκαλύφθηκε με το ειδικό υγρό – ανιχνευτή, το αίμα του αγνοούμενου Μάριου, που κάποιοι προσπάθησαν να ξεπλύνουν…

Καρέ- καρέ η έρευνα που σόκαρε

Η Αγγελική Νικολούλη εστίασε την έρευνα στο αυτοκίνητο του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που φυλάσσεται σε ιδιωτικό γκαράζ. Σύμφωνα με τους συγγενείς του, το αυτοκίνητο εξετάστηκε από τη Σήμανση χωρίς να μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της Ασφάλειας, δύο μήνες μετά την απαγωγή!

Στο πορτ-μπαγκάζ είχε εντοπιστεί από την αρχή το αποτύπωμα του παπουτσιού που ανήκει στο Μάριο. Παρ’ όλα αυτά δεν ερευνήθηκε όπως έπρεπε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στο αυτοκίνητο το «θαμμένο» μυστικό του Μάριου

Η δημοσιογράφος με τον Διδάκτορα Γενετιστή και Δικαστικό Πραγματογνώμονα κ. Γιώργο Φιτσιάλο, ξεκίνησαν την έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο γενετιστής με τους βοηθούς του χρησιμοποιώντας προηγμένο εξοπλισμό και υλικά ανίχνευσης, έψαξε με ειδικούς φακούς τα καθίσματα, τους καθρέφτες και το τιμόνι του αυτοκινήτου, εντοπίζοντας γενετικό υλικό.

Ανατριχίλα από την αποκάλυψη στο πορτ-μπαγκάζ

Η έρευνα προχώρησε προς το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου και η αποκάλυψη ήταν ανατριχιαστική… Με ειδικό υγρό-ανιχνευτή αποκαλύφθηκαν οι πρώτες κηλίδες αίματος…

Το αίμα του Μάριου έβαψε το πορτ-μπαγκάζ

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι κρυβόταν κάτω από το πατάκι του πορτ-μπαγκάζ, στο σημείο όπου φυλάσσεται η ρεζέρβα του αυτοκινήτου. Ψεκάζοντας με το ειδικό υγρό – ανιχνευτή φανερώθηκε το αίμα του Μάριου… Όσο η έρευνα προχωρούσε στο βάθος του αυτοκινήτου, τόσο αποκαλύπτονταν στοιχεία. Το αίμα του άτυχου νέου, σχημάτιζε μια μικρή λίμνη.

Τα επιστημονικά εργαστήρια εδραίωσαν την αποκάλυψη…

Το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο αυτοκίνητο έφερε στο φως ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που μέχρι σήμερα δεν είχαν εντοπίσει οι Αστυνομικές Αρχές. Η ανάλυση έδειξε ότι το αίμα που βρέθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ήταν του Μάριου Παπαγεωργίου! Στο αυτοκίνητο βρέθηκε γενετικό υλικό και άλλων ατόμων που πιστεύεται ότι ανήκει στους δράστες.

Στην υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου, ο χρόνος που χάθηκε ήταν πολύτιμος. Η επίμονη, μεθοδική και βαθιά έρευνα του «Τούνελ» με τα στοιχεία που αποκάλυψε ανοίγει το δρόμο για την εξιχνίαση της.

Το εξώδικο στην Αγγελική Νικολούλη και στο κανάλι Alpha

Ο φερόμενος ως δράστης της απαγωγής και προφυλακιστέος, Πέτρος Μιχαλεάκος μαζί με την σύζυγό του, έστειλε εξώδικο στην Αγγελική Νικολούλη μέσω του δικηγόρου του, όπου της απαγόρευσε να αναφέρει το όνομά του αλλά και να ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση!

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από κάποιους μήνες, ο ίδιος της είχε παραχωρήσει συνέντευξη από τις φυλακές Ιωαννίνων όπου κρατείται.

Το χρονικό
Την Πέμπτη 9 Αυγούστου, ο Μάριος μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά του πήγαν με το αυτοκίνητό του στο Διακοπτό, όπου εκεί έχουν το εξοχικό τους για να κάνουν τις διακοπές τους.

Το τηλεφώνημα κάποιου φίλου της οικογένειας που κατηγορείται και γι’ αυτή την απαγωγή, τον έκανε να επιστρέψει στην Αθήνα και γύρω στις 10 το βράδυ, τηλεφώνησε από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου στην μητέρα του.

Τότε ήταν και η τελευταία τους επαφή. Την επόμενη μέρα, την Παρασκευή το μεσημέρι, το αυτοκίνητό του, το γκρι Audi με πινακίδα ΙΜΕ 5203, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αφροδίτης στο Παλιό Φάληρο.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής έγινε το πρώτο τηλεφώνημα από τους απαγωγείς στη μητέρα του παιδιού. Της είπαν ότι το παιδί της έχει απαχθεί και της ζητούσαν σαν λύτρα για να της το επιστρέψουν πίσω ζωντανό 620.000 ευρώ!

Η μητέρα δεν ενημέρωσε τις Αρχές άμεσα γιατί ήταν ένα φιλικό πρόσωπο που την συμβούλευε και την εμπόδιζε να μιλήσει!

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την απαγωγή 6 μέρες μετά. Το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου και από τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τους 7 κατηγορούμενους που είναι ήδη προφυλακισμένοι σήμερα. Τότε λοιπόν, σχεδίαζαν και την απαγωγή της ίδιας της μητέρας του άτυχου Μάριου για να πάρουν τα λύτρα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει και έφταναν στις 300.000 ευρώ! Τους συνέλαβαν, όμως πριν ολοκληρώσουν αυτό το σχέδιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου