11.5.13

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ !Τους πληρώνουμε 850.000 το καθημερινό τους μπλά ...μπλά !!!

-Με τις ώρες συνομιλούν οι δημόσιοι λειτουργοί !!!

- Σπαταλούν 310 εκατ. ευρώ σε κινητά τον χρόνο !!!

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΕΩΣ ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ....150 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ !!!

Απεριόριστο χρόνο ομιλίας με τα λεφτά του ελληνικού λαού έχουν θεσπίσει για τους εαυτούς τους κορυφαίοι δημόσιοι λειτουργοί που επιδίδονται σε απίστευτα όργια σπατάλης, με το ελληνικό Δημόσιο να πληρώνει ημερήσια κόστη τηλεφωνίας που ανέρχονται σε 850.000 ευρώ. Μάλιστα μόνο στον στενό δημόσιο τομέα, τα έξοδα τηλεπικοινωνιακών αναγκών φτάνουν σε ετήσια βάση τα 310 εκατ. ευρώ.

Όπως αποκαλύπτουν τα Παραπολιτικά, επικαλούμενο δήλωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ., Ανδρέα Ψυχάρη, τα περισσότερα κινητά τα διέθετε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, καθώς ο αριθμός τους έφτανε τα 1.000, με ετήσιο κόστος 476.814 ευρώ. 
Ακολουθούσε το υπουργείο Εξωτερικών με 105.895 ευρώ, ενώ το Οικονομικών έφτανε τις 685 συνδέσεις κινητών για την πολιτική ηγεσία, τις γενικές διευθύνσεις και το ΣΔΟΕ, με κόστος 99.985 ευρώ.
Επίσης, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε 95 υπηρεσιακά κινητά για τον υπουργό, τον υφυπουργό, επιτελικά γραφεία, συμβούλους, διευθυντές, υποδιευθυντές και τμηματάρχες. Απίστευτα είναι όμως και τα νούμερα που καταγράφονται καθημερινά στους λογαριασμούς χιλιάδων οργανισμών για τα κινητά.

Στις κρατικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις τα σχετικά κονδύλια εγγράφονται ως «λοιπά έξοδα» στους ισολογισμούς και δεν κοινοποιούνται στο εποπτεύον υπουργείο, κάτι που σημαίνει ότι η δαπάνη μπορεί να ανέρχεται σε εφιαλτικά μεγέθη.

Για να αντιληφθεί μάλιστα κανείς την έκταση της κακοδιαχείρισης, αρκεί να σκεφτεί πως κινητά, δημοσία δαπάνη, δικαιούνται υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, προϊστάμενοι τμημάτων, υπεύθυνοι ασφαλείας, διευθύνοντες σύμβουλοι και μέλη Δ.Σ. οργανισμών, τα γραφεία Τύπου αλλά και χιλιάδες συνεργάτες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου