11.5.13

Είδε ο χασάπης τον κερατά και ...φοβήθηκε!

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας από την όμορφη σύζυγό του και είχε εδώ και καιρό υποψιαστεί πως… κάτι περίεργο συνέβαινε! Αποφάσισε λοιπόν να την παρακολουθεί… σε κάθε της βήμα!
Είχε γίνει η σκιά της, αφού του είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά και μάλιστα υποπτευόταν πως… κάτι συνέβαινε με τον χασάπη της περιοχής του.
Και είχε δίκιο! Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα… έβγαλε «λαβράκι»! 

Όπως έκανε συνήθως, ακολούθησε την γυναίκα του και διαπίστωσε με μεγάλη του έκπληξη πως το «ραντεβού» είχε δοθεί σε ξενοδοχείο σε παραθάλασσια περιοχή μετά το Ρίον! Προφανώς για να μην δώσουν «στόχο»!
Ο άνδρας μπήκε μέσα στο ξενοδοχείο και έγινε της… κακομοίρας! 

Η γυναίκα είχε μείνει άφωνη ενώ και ο νεαρός χασάπης δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, τα είχε χαμένα!
Ο γνωστός επιχειρηματίας άρπαξε από το μαλλί τη γυναίκα του και την έκανε… τουλούμι στο ξύλο, ενώ ο χασάπης… όπου φύγει φύγει! 
Μάλιστα φοβήθηκε τόσο πολύ για ότι θα μπορούσε να του κάνει ο επιχειρηματίας που αποφάσισε να κλείσει το χασάπικό του καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας! Ούτε ένα αρνί δεν πούλησε!
Φυσικά δεν φοβόταν τον ίδιον τον επιχειρηματία αλλά το ενδεχόμενο να βάλει… μπράβους να τον χτυπήσουν! Άλλωστε τον είχε απειλήσει πως… θα τον σκοτώσει για το «κέρατο» που του «χάρισε»!
: dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου