11.5.13

ΦΡΙΚΗ...Τη σκότωσε και της έβαλε φωτιά!

Φρίκη στη Φλώρινα από το άγριο έγκλημα με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα. Ο δράστης αφού τη σκότωσε έβαλε φωτιά στο σπίτι για να εξαφανίσει τα ίχνη του, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

Στη σύλληψη ενός 62χρονου για τη δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας, προχώρησαν αργά χθες το βράδυ στη Φλώρινα, άντρες του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς από την πυροσβεστική υπηρεσία σε σπίτι στο χωριό Βαλτόνερα Φλώρινας, βρέθηκε νεκρή μια 81χρονη και από την αυτοψία και την επιτόπια νεκροψία, προέκυψαν στοιχεία διάπραξης εγκληματικής ενέργειας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψαν ενδείξεις σε βάρος ενός 62χρονου, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο, για μεταξύ τους διαφορές, τραυμάτισε θανάσιμα την ηλικιωμένη, χτυπώντας την στο κεφάλι με καυσόξυλο.

Μετά το συμβάν, ο φερόμενος ως δράστης έβαλε φωτιά στα κλινοσκεπάσματα που ήταν δίπλα στην 81χρονη, προκειμένου να εξαφανίσει ενοχοποιητικά σε βάρος του στοιχεία.

Στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε το καυσόξυλο, ενώ σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια και τα ρούχα που φορούσε κατά το έγκλημα.

Ο 62χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου