11.5.13

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Πήγε να κάψει κλαριά και κάηκε ζωντανός !

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Λαμίας από τον αδόκητο και τραγικό θάνατο του αγαπητού καθηγητή.

Το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο πριν από τις 2.00΄ το μεσημέρι στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα κοντά στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο 73χρονος εκπαιδευτικός είχε πάρει άδεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να κάψει τα χόρτα και τα κλαριά που ήταν μέσα στο κτήμα με τις ελιές.

Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς πως έγινε το κακό. - Μέχρι πριν από λίγο, την ώρα που έκαιγε τα κλαριά, μιλούσαμε. Πήγα για λίγο μέσα και μετά από λίγο έγινε ότι έγινε...-, είπε ένας γείτονας στο LamiaReport.

Το πιθανότερο είναι ο άτυχος καθηγητής να πήγε να "μαζέψει" τη φωτιά που ξέφυγε στο νότιο σημείο του οικοπέδου και εκεί να τον "έπνιξε" ο πυκνός καπνός και να λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Γείτονας που είδε τους καπνούς ειδοποίησε την Π.Υ. χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει ότι ο 73χρονος είναι εγκλωβισμένος και αναίσθητος. Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες ήταν ήδη αργά.

Συγκλονισμένοι είναι οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν πιστέψουν ότι από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τον άνθρωπό τους με αυτό το τραγικό τρόπο, ενώ σοκαρισμένη είναι και όλη η τοπική κοινωνία της Λαμίας, αφού ο 73χρονος καθηγητής ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή.

 lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου