" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

11.5.13

Πωλoύσε σε νυχτερινά κέντρα λουλούδια κλεμμένα από μνήματα!

Βρήκε τρόπο να βγάζει μεροκάματο πουλώντας λουλούδια σε νυχτερινά κέντρα, ένας Έλληνας στο Βόλο. Ως εδώ, τίποτε μεμπτό… 
Όμως, τα λουλούδια που χρέωνε στους ιδιοκτήτες των κέντρων διασκέδασης, τα έκλεβε από τα στεφάνια που αφήνονταν στα… μνήματα του νεκροταφείου μετά τις κηδείες!

Ο δράστης ήταν και οργανωμένος, καθώς είχε εφοδιαστεί με μπαγκαζιέρα την οποία είχε προσαρμόσει στο αυτοκίνητό του, έτσι ώστε να μεταφέρει όσο το δυνατό περισσότερα λουλούδια! Οι υπεύθυνοι του νέου Κοιμητηρίου της πόλης τον εντόπισαν επί τω έργω και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον κλέφτη των λουλουδιών που αρχικά υποστήριξε ότι ήταν… συγγενής του εκλιπόντος που είχε ενταφιαστεί λίγο πριν!

Οταν είδε ότι δεν έπειθε τους αστυνομικούς, ο δράστης έκανε τον… ανήξερο λέγοντας πως δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται να παίρνει κάποιος τα λουλούδια από τα μνήματα! Τελικά, δεν απέφυγε την παραπομπή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την ασυνήθιστη κατηγορία της κλοπής λουλουδιών, αλλά ο εντοπισμός του ανάγκασε τους υπεύθυνους του δήμου να απαγορεύσουν την κυκλοφορία οχημάτων μέσα στο Κοιμητήριο.

 protothema

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου