9.5.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Συνεδρίαση Επιτροπής Ονοματοθεσίας !

Τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, συνεδρίασε η Επιτροπή Ονοματοθεσίας του Δήμου Καλαμάτας και αποφάσισε την ονοματοθεσία δημοτικών οδών ως Μιχαήλ Τούμπουρου, Γεωργίου Χαρίτου, Σοφίας Φίλντιση, Πασιθέας, Μίλτου Σαχτούρη, Ελεύθερων Πολιορκημένων, Γεωργίου Χορτάτση, Γιώργου Κατσίμπαλη. Επίσης, αποφασίσθηκε η μετονομασία της οδού Βασιλέως Γεωργίου σε Παπαφλέσσα, στο τμήμα βορείως της Λακωνικής, από τους φωτεινούς σηματοδότες έως την έξοδο αυτού του οδικού τμήματος και πάλι στην οδό Λακωνικής, στα Γιαννιτσάνικα.
Η απόφαση της Επιτροπής κατατίθεται ως εισήγηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία καλείται να εγκρίνει το σχετικό πρακτικό. Εφόσον δοθεί έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, το θέμα θα εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης.
 
  
 
Η Σοφία Φίλντιση                                                 Ο Μιχάλης Τούμπουρος
 
Επισημαίνεται πως, με προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο υπό κατασκευήν περιφερειακός δακτύλιος Καλαμάτας έχει λάβει στο σύνολό του το όνομα του ήρωα Παπαφλέσσα και τώρα προστίθεται το τμήμα του δρόμου βορείως της Λακωνικής, που καταλήγει στον περιφερειακό.
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου