11.5.13

"ΤΑ ΠΗΡΕ" Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ -Αφήστε με ήσυχη επιτέλους!

Εκτός από τις φωτογραφίες που ανεβάζει µόνη της στο διαδίκτυο, είναι διατεθειμένη να τα βάλει µε τους παπαράτσι ακόµη και πρόσωπο µε πρόσωπο.

Τι θα γίνει τελικά µε αυτόν το πόλεµο; Θα υπάρξει ανακωχή; Όπως δείχνουν τα πράγµατα, όχι. Η Ελένη δεν κρύβει την οργή της. «Αφήστε µε ήσυχη», φωνάζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

Δεν αντέχει άλλο αυτό το ανελέητο κυνηγητό για ένα αποκλειστικό «κλικ» του φακού.

Η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» έχει πάρει τις αποφάσεις της. Και δεν είναι µόνο το γεγονός ότι «σηκώνει» τις φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, που αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εµπόλεµη κατάσταση µε τους παπαράτσι. Πλέον είναι διατεθειμένη να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση αν αντιληφθεί ότι την κυνηγούν.

Η Ελένη Μενεγάκη στην παραλία στα Άχλα ετοιμάζεται να κάνει το µπάνιο της µαζί µε τα παιδιά και την παρέα της. 

Η διάθεσή της πολύ ευχάριστη ενώ και η µέρα είναι ιδανική για βουτιές. Ξαφνικά, όµως, η «ωραία Ελένη της TV»... σκοτεινιάζει, αφού αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν αδιάκριτα βλέµµατα στην παραλία που θέλουν να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό φακό κάθε της κίνηση.
Ποιος είδε την Ελένη και δεν τη φοβήθηκε

Η πανέμορφη παρουσιάστρια µε πολύ άγρια διάθεση αρχίζει να φωνάζει. Βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί να φύγει ο παπαράτσι «εδώ και τώρα». Ο τόνος της φωνής της τέτοιος που δεν αφήνει περιθώρια. Ο φωτορεπόρτερ, προσπαθεί να απαντήσει σε ήρεµο ύφος, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει αν πρώτα δεν τραβήξει τις φωτογραφίες που θέλει.

Η Ελένη όµως συνεχίζει τις φωνές που πρέπει να ακούστηκαν σε όλη την Άνδρο. Πρώτη φορά η Μενεγάκη αντέδρασε τόσο έντονα και τόσο σκληρά ..

newsbomb

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου