10.5.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Νέο art project από την Costa Navarino !

Το project "Engaging Art" είναι μια νέα πολιτιστική εμπειρία που προσφέρει η Costa Navarino στους επισκέπτες της, με στόχο να γίνει μια μόνιμη πλατφόρμα για τη σύγχρονη τέχνη, αλλά και ένα διεθνές σημείο συνάντησης για καλλιτέχνες και φιλότεχνους. 
Η πρωτοβουλία εγκαινιάζεται με την έκθεση "60 picks per minute", την οποία επιμελείται ο γνωστός εικαστικός Δημήτρης Αντωνίτσης και υποστηρίζει το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα. 
Από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο φιλοξενούνται τέσσερις καλλιτέχνες, κάθε ένας από τους οποίους παρουσιάζει τη δική του ατομική έκθεση. 
Παράλληλα, συνδιαλέγεται με τους επισκέπτες και τους προτρέπει να συμμετέχουν στη διαδικασία της προετοιμασίας του επόμενου έργου τέχνης που δημιουργείται in-situ.
 Ο Δημήτρης Αντωνίτσης φιλοτεχνεί το επόμενο έργο του σε όρθιο αργαλειό, ο Jeffrey Apoian εμφανίζει τις καινούριες του κυανοτυπίες χρησιμοποιώντας το μεσσηνιακό ήλιο και άλατα σε χαρτί, ο Κωνσταντίνος Λαδιανός δημιουργεί ένα κέντημα μεγάλης κλίμακας και ο Διονύσης Χριστοφιλογιάννης φιλοτεχνεί το νέο ζωγραφικό του έργο παρουσία του κοινού. 
Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου