9.5.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ vs ΚΚΕ ..Του συστήματος τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Μια κατάπτυστη ανακοίνωση για την 1η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας που διοργανώνει το κίνημά μας στις 3-4 Αυγούστου, στο Πάρκο Λιμενικού, έσπευσε να βγάλει από τώρα (!!!) το μακρύ χέρι του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της δυστυχίας μας και «σαμαράκι» του Φον Αντωνάκη, ΚΚΕ.
Στην ανακοίνωσή τους, τα ορφανά του Στάλιν και ιδεολογικοί απόγονοι των σφαγέων του Μελιγαλά και των κομιτατζήδων που ήθελαν να δώσουν την Μακεδονία και την Θράκη «πεσκέσι» στη Βουλγαρία, καταγγέλλουν (!!!) το γεγονός ότι το Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας ενέκρινε τη χρήση του Πάρκου (όπως είχε υποχρέωση να κάνει) και καλούν τον Δήμο Καλαμάτας να απαγορεύσει (!!!) την εκδήλωση. Προσθέτουν δε πως «ούτε καν σκέψη δεν πρέπει να περνάει ότι θα πραγματοποιηθεί τέτοιο πράγμα», υπονοώντας πως αυτοί θα παίξουν το βρώμικο παρακρατικό παιχνίδι του συστήματος και θα επιχειρήσουν να το σταματήσουν με τη βία.
Δεν αμφιβάλλουμε ότι έχουν πείρα στο παρακρατιλίκι, άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ φύλαγαν τη βουλή από την οργή του λαού όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο, αναγκάζοντας ως και αυτόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να τους αποδώσει τα εύσημα («ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»), αλλά στη Χρυσή Αυγή δεν περνάνε τέτοια κολπάκια. Δηλώνουμε από τώρα πως η εκδήλωση θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει, πως θα την περιφρουρήσουμε μόνοι μας, άρα δεν επιθυμούμε καμία αστυνομική προστασία και τέλος καλούμε τα παρακρατικά «σαμαράκια» του ΚΚΕ να κοπιάσουν, αν έχουν όρεξη για ένα δροσιστικό μπανάκι στο Λιμάνι που -ως γνωστόν- βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Πάρκο.

(ΥΓ): Θα τους πετάξουμε και. σωσίβια, για να μη χάσει το σύστημα που υπηρετούν τα. κελεπούρια.
 
 
 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ 

«Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, που ανέφεραν ότι η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή σκοπεύει να διοργανώσει Πανελλαδικό φεστιβάλ στην Καλαμάτα προς τιμήν της φασιστικής δικτατορίας του Μεταξά, η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ επικοινώνησε με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Παπαχρήστου. Επιβεβαιώθηκε ότι με απόφαση του Λιμενικού Ταμείου παραχωρήθηκε το Πάρκο Λιμενικού για την διοργάνωση της επαίσχυντης εκδήλωσης», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Τ.Ε. του ΚΚΕ Μεσσηνίας, που συνεχίζει ως εξής; «Είναι προκλητικές τέτοιες ενέργειες τη μέρα που γιορτάζουμε την αντιφασιστική νίκη των λαών, σε μέρη όπως η Μεσσηνία και η Καλαμάτα που είναι γεμάτα από  τόπους θυσίας, από εκτελέσεις και καμένα χωριά. Υπενθυμίζουμε σε όσους ξεχνούν ότι ο λαός μας αισθάνεται υπερήφανος, και έχει κάθε λόγο για αυτό, όχι γιατί συνεργάστηκε με τους φασίστες κατακτητές και τους συνεργάτες τους αλλά για την σκληρή πάλη (ένοπλη και μη ένοπλη) που ανέπτυξε ενάντιά τους. Είναι υπερήφανος για τον ΕΛΑΣ και το ΕΑΜ και όχι για τους λαομίσητους “Ταγματασφαλήτες”.
Από την άποψη αυτή, θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρξει ομόθυμη αντίδραση του μεσσηνιακού λαού στην αναγγελία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής για την πραγματοποίηση φεστιβάλ στα μέρη μας. Ούτε καν σκέψη δεν πρέπει να περνάει οτι θα πραγματοποιηθεί τέτοιο πράγμα.
Ο Δήμος Καλαμάτας , όπως οφείλει, πρέπει να μην το επιτρέψει, ειδάλλως αναλαμβάνει τεράστια ευθύνη!
Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το ΝΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ καλούν όλους τους Μεσσήνιους την Πέμπτη 9 Μάη, στις 7 μμ στην Πλατεία Φραγκόλιμνας (προσυγκέντρωση) και στις 8μμ στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση εορτασμού της αντιφασιστικής νίκης που οργανώνει το ΚΚΕ.Αυτή θα είναι η πιο ισχυρή απάντηση απέναντι στο φασισμό και σε όσους τον τρέφουν».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου