17.10.18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Συζήτηση για τον θαλάσσιο τουρισμό

Συνέδριο με θέμα «Τουρισμός – Θαλάσσιος Τουρισμός, η περίπτωση της Καλαμάτας» διοργανώνει την Κυριακή, στο συνεδριακό κέντρο του Elite City Resort, ο δήμος Καλαμάτας με τη συνεργασία της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας. 
Ομιλητές θα είναι:
9.30πμ: Χαιρετισμοί,  10πμ: Συνεδρία με θέμα Θαλάσσιος Τουρισμός, κρουαζιέρα (συντονιστής Αντ. Καλούδης, γενικός διευθυντής ΕΕΚΦΝ). Ομιλητές
Θ. Κόντες  (πρόεδρος ΕΕΚΦΝ) «Κρουαζιέρα – δραστηριότητα στο Διεθνή Κοινοτικό και Ελληνικό χώρο – Προοπτικές ανάπτυξης – Οφέλη - Οικονομικά μεγέθη.»
Ιωάν. Ευσταθίου (αντιπρόεδρος ΕΕΚΦΝ) «Δραστηριότητα της Inchcape στον τομέα της κρουαζιέρας στον Διεθνή και Ελληνικό χώρο – Προγράμματα δράσης της Εταιρείας – Νέοι προορισμοί»
Βας. Γκάζικας (εκπρόσωπος Celestyal Cruises) «Δραστηριότητα της Celestyal Cruises στο διεθνή και Ελληνικό χώρο, Προγράμματα δράσης της Εταιρείας, Νέοι προορισμοί, Σημασία του Home Porting στην τοπική κοινωνία των λιμένων προσεγγίσεως των πλοίων της Εταιρείας»
Αντώνιος Καλούδης  (γενικός διευθυντής ΕΕΚΦΝ) «Κρουαζιέρα,  Η σημασία του κλάδου, το πλοίο, οι δραστηριότητές του, εξελίξεις όσον αφορά στους προορισμούς, ενδιαφέροντα για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Καλαμάτα»
Ευάγ. Κεκάτος (αντιδήμαρχος Κεφαλληνίας) «Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη λειτουργική διαχείριση του Τουρισμού Κρουαζιέρας. Η εμπειρία της Κεφαλονιάς»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου