19.10.18

Πάγωσε η ψυχολόγος με την αποκάλυψη της μαθήτριας ότι βιαζόταν εν γνώσει του πατέρα της

Μια απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης με την συνδρομή του πατέρα της, η οποία είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο και εκτυλίχθηκε στην Κάλυμνο, θα απασχολήσει την 5η Νοεμβρίου 2018 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Κατηγορούμενοι για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, είναι ένας 67χρονος κάτοικος Καλύμνου κι ένας 41χρονος συντοπίτης του, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του οικείου αστυνομικού τμήματος μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του τελευταίου, τον Αύγουστο του 2017.
Όπως γράφει η dimokratiki.gr, η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, αφού ο πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την 14χρονη κόρη του στον πρώτο έναντι αμοιβής από 5 – 20 ευρώ την φορά από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017!
Η ανήλικη, φέρεται να εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στις θείες της και την 16η Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και τον 67χρονο στους αστυνομικούς του ΑΤ Καλύμνου. Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα της και δεν έχουν συχνές επαφές.
Μένει με τον πατέρα της και με τον αδελφό της σε ισόγεια κατοικία απέναντι από ένα χωράφι κοντά σε ένα καφενείο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το παιδί, ο 67χρονος την τράβηξε με το ζόρι σε ένα χωράφι και εκεί την βίασε.
Ο πατέρας της και ο αδελφός της δεν ήταν στο σπίτι και ο ηλικιωμένος φέρεται να της άφησε τότε ως αμοιβή το ποσό των 5 ευρώ. Υποστηρίζει ότι τότε είχε εξιστορήσει το τι είχε συμβεί στον πατέρα της και εκείνος την παρότρυνε να ξεχάσει τι είχε συμβεί και ότι θα κανόνιζε τον 67χρονο ο ίδιος.
Ισχυρίστηκε ότι ο 67χρονος συνέχισε όμως να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα. Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ και ότι η ίδια άφηνε τα χρήματα στον πατέρα της. Τόνισε επίσης ότι για τα πάθη της είχε μιλήσει σε ψυχολόγο του σχολείου της αλλά ντρεπόταν πολύ. Υποστήριξε ακόμη ότι ο πατέρας της την παρότρυνε να βρίσκεται με τον 67χρονο και κάποιες φορές μάλιστα την μάλωνε.
Οι κατηγορούμενοι αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη και τονίζουν ότι πρόκειται για μυθεύματα. Και οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου