19.10.18

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Γ.ΜΠΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK !

 Μας απέτρεψε μάλιστα και να την υποβάλλουμε ως πρόταση...
Το ότι τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας έχουν διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα και κάποιες φορές μένουνε και στους δρόμους είναι γνωστό σε όλους.
Να φανταστείτε διαγωνισμός για την προμήθεια 186 ασθενοφόρων σ' όλη την Ελλάδα εκκρεμούσε από 2009 διότι δεν τα έβρισκαν στις μίζες.
Ολοκληρώθηκε πριν 2 χρόνια. Μπροστά σ' αυτή τη τραγική κατάσταση με πρωτοβουλία μας το 2014 ως Νοσοκομείο Καλαμάτας ωριμάσαμε πρόταση για προμήθεια 6 ασθενοφόρων με σκοπό να δοθούν στο ΕΚΑΒ & στα Κέντρα Υγείας Μεσσηνίας.Βλέπετε παρακάτω την απόφαση σκοπιμότητας του τότε Γ.Γραμματέα του Υπ. Υγείας και νυν Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου. Για μας αρέσει ΠΑΝΤΑ να μιλάμε με στοιχεία.
 Η πρόταση αυτή ΌΜΩΣ δεν προχώρησε. Διότι ο Π. Τατούλης ήταν αρνητικότατος να προχωρήσει στην ένταξη και κατ' συνέπεια στην προμήθεια 6 ασθενοφόρων για την Μεσσηνία. 
Μας απέτρεψε μάλιστα και να την υποβάλλουμε ως πρόταση. 
Δεν πειράζει όμως, σε συνεννόηση με την ηγεσία του Υπ. Υγείας θα ενταχθεί η συγκεκριμένη πρόταση σε λίγους μήνες στο ΠΔΕ του 2019. 
Όλα λοιπόν είναι θέμα προτεραιοτήτων!! 
Για να γνωρίζουν οι Πελοποννήσιοι τι έχει συμβεί και στο κοντινό μας παρελθόν.!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου