18.10.18

ΓΓΠΠ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Μεσσηνία-Αρκαδία-Λακωνία


Περιοχές τριών Νομών της Πελοποννήσου κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, με απόφαση του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννη Ταφύλλη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες από τα πρόσφατα (28 και 29/9) έντονα καιρικά φαινόμενα, που προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις και άλλα παρόμοια προβλήματα.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για:
- Τη Δημοτική Ενότητα Πύλου, τις Τ.Κ. Μεθώνης και Φοινικούντας της Δημοτικής Ενότητας Μεθώνης και την Τ.Κ. Κορώνης της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης, του δήμου Πύλου-Νέστορος, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
- Τις Δημοτικές Ενότητες Πεταλιδίου και Μεσσήνης του δήμου Μεσσήνης, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
- Τις Δημοτικές Ενότητες Σκιρίτιδας και Κορυθίου, τις Τ.Κ. Ριζών, Γαρέας, Μαγούλας, Μαυρικίου, Λιθοβουνίων και Ψιλής Βρύσης της Δημοτικής Ενότητας Τεγέας, τις Τ.Κ. Λουκά, Νεστάνης, Πικερνίου, Αρτεμισίου και Σάγκα της Δημοτικής Ενότητας Μαντινείας, τις Τ.Κ. Κανδήλας και Παλαιοπύργου της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου, του δήμου Τρίπολης, της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας. Και
- Τον δήμο Σπάρτης (εκτός των Τοπικών Κοινοτήτων Σπαρτιάς και Άρνης της Δημοτικής Ενότητας Φάριδος του δήμου Σπάρτης) της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.
Οι σχετικές αποφάσεις (ΑΔΑ ΩΩΙΦ46ΜΚ6Π-ΕΚΠ, ΑΔΑ ΩΙΦΨ46ΜΚ6Π-ΦΣΘ, ΑΔΑ 7ΤΖΩ46ΜΚ6Π-ΘΕΝ και ΑΔΑ ΩΟ4546ΜΚ6Π-ΦΞΓ) αναρτώνται στη «Διαύγεια».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου