20.10.18

Απρόοπτο στο πριγκιπικό ζεύγος

Κάθε απρόοπτο (εκτός προγράμματος και πρωτοκόλλου) σε μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας παίρνει διαστάσεις από τα Μέσα Ενημέρωσης. Ιδιαίτερα το κρατικό BBC, που είναι υποχρεωμένο να παρακολουθεί κάθε κίνησή τους.
Πρόσφατα έγινε θέμα ένα αγοράκι που χάιδεψε τα γένια του πρίγκιπα Χάρυ.
Την Τετάρτη, το ζεύγος του πρίγκιπα Χάρι και της εγκυμονούσας  δούκισσας του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ που πραγματοποιεί περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας και η δούκισσα – σύμφωνα με το πρόγραμμα - επισκέφθηκαν δημόσιο σχολείο και ήρθαν σε επαφή με «μπόμπιρες» νεαρούς μαθητές. Εκεί ήταν και ο 5χρονος Λουκ που κατάφερε να σπάσει το πρωτόκολλο.
Αφού πρώτα αγκάλιασε τον πρίγκιπα, στη συνέχεια άρχισε να τρίβει τα γένια του, για αρκετά δευτερόλεπτα καθώς του θύμισαν τον αγαπημένο του Άγιο Βασίλη. Ο πρίγκιπας έδειξε να διασκεδάζει με την αυθόρμητη κίνηση του πιτσιρικά, κάνοντας μάλιστα και αστείες γκριμάτσες.
«Έλαβε μια αγκαλιά από την Μέγκαν και μετά ο Χάρι γονάτισε να του μιλήσει και ο Λουκ δεν του άφησε καμία επιλογή. Το αγαπημένο πρόσωπο του Λουκ είναι ο Άγιος Βασίλης που έχει γένια. Έτσι λοιπόν έτριψε τα γένια του Χάρι», δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου.
Κι όπως ήταν επόμενο το BBC μόνο έκτακτο δελτίο δεν έβγαλε. Έστειλε 3λεπτο ρεπορτάζ, ανέβασε το στιγμιότυπο στο τουϊτερ κλπ. Άντε να γινόταν εδώ κάτι τέτοιο. Θυμηθείτε τι γίνεται όταν εμφανίζεται  τώρα η Μαρέβα, η Περιστέρα, η Μιμή πιο παλιά κλπ.   

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου