19.10.18

Γατάκια, στην γωνιά σας!

Φίλοι συριζαίοι, τελικά, ο Πάνος αποδείχτηκε μεγάλος παίκτης. 
Εκεί που τον είχατε δέσει στον πάσσαλο και χορεύατε ρυθμικά γύρω του τον χορό των Ζουλού, ζητώντας να πέσει μία ώρα νωρίτερα στην κατσαρόλα, έγινε η μεγάλη ανατροπή. 
Ο Πάνος σηκώθηκε, έκανε μια χαψιά τις απειλές του Μαξίμου και πέταξε στο τσουκάλι τον Νίκο Κοτζιά. 
Τα γατάκια επιθυμούν, ακόμη, κάτι;
Που είναι τα γενναία πρωτοσέλιδα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Να γράψουν για την ξεφτίλα του Αλέξη. Μα καλά, τι του είπε ο Πάνος του Αλέξη και ήρθαν τα πάνω – κάτω; Δεν μπορεί, κάτι θα του είπε. Ένα μυστικό. Μία απειλή. Ένα καλό ανέκδοτο.
Όχι ότι θα μάθουμε κάτι για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων. 
  Ξέρετε, απ’ αυτά που ο άλλος βάζει μέσα το χέρι του, παίρνει όσα λεφτά θέλει και δίπλα γράφει «υπηρεσίες στο έθνος». Τι υπηρεσία στο έθνος, όμως, μπορεί να είναι τα
καθαριστήρια των κουστουμιών των υπαλλήλων του γραφείου του υπουργού; Ή οι καφέδες άλλου υπουργού σε εξωτικούς προορισμούς;
Λέγεται ότι πολλά λεφτά ξοδεύονται για την δημόσια εικόνα των υπουργών σε ανυπόληπτες ιστοσελίδες. Είκοσι χιλιάρικα από αυτό το υπουργείο, δέκα από το άλλο, πέντε από την νομαρχία και φτιάχτηκε το «μαγαζί». Μιλάμε για Ολύμπιες υπηρεσίες στους υπουργούς. Τέτοιες, δηλαδή, που ούτε οι Θεοί του Ολύμπου θα απολάμβαναν στις μέρες μας. Λιβανιστήρι από το πρωί ως το βράδυ για τους ίδιους και κατάρες για τους εχθρούς τους.
Αλλά, σύντροφοι και συντρόφισσες, ξεφύγαμε. Η ουσία είναι ότι από προχτές είστε σε ένα κόμμα που πρόεδρος είναι ο Πάνος ο Καμμένος ο ακροδεξιός και υπουργός εξωτερικών ο «μάγκας» Αλέξης Τσίπρας. Μόνο που πραγματικός μάγκας αποδείχτηκε ο Πάνος. Ο Πάνος που σας πήρε κόμμα και κυβέρνηση μέσα από τα χέρια.
Έχετε κάτι να πείτε ή να κάνετε ή θα το καταπιείτε; Για να είμαι ειλικρινής, δεν σας έχω για … επανάσταση. Αυτά τα κάνετε συντεταγμένα απέναντι σε ανθρώπους που τρώνε το φαγητό τους αμέριμνοι σε μια ταβέρνα, όπως κάνατε ως αγανακτισμένοι με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ ή κρυπτόμενοι πίσω από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς. Το θάρρος να στείλετε τον εισβολέα Πάνο στο σπίτι του δεν το έχετε. Και δεν θα το αποκτήσετε. Δεν είστε δα και από κάποια δρακογενιά. Παιδιά μιας φαντασίωσης υπήρξατε, περί Αριστεράς. Δεν θα μπορούσατε να κάνετε κάτι πιο γενναίο. Σας κατανοούμε..
  Θανάσης Μαυρίδης
liberal.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου