20.10.18

Το τρίτο «Survivor» φέρνει… πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας

Θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2019 – Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει η αναζήτηση στις δύο χώρες για να βρεθούν οι παίκτες που θα απαρτίζουν την τουρκική και την ελληνική ομάδα
Ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» είναι γνωστό ότι θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2019, με παρουσιαστή το Σάκη Τανιμανίδη. Αυτό, όμως, που δεν ήταν γνωστό μέχρι πριν λίγες ώρες είναι το ότι θα λέγεται «Survivor: Ελλάδα εναντίον Τουρκίας».
«Το φετινό Survivor θα είναι ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα, θα μεταδίδεται στις δύο χώρες το ίδιο βράδυ», δήλωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και υποστήριξε πως «εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει η αναζήτηση στις δύο χώρες για να βρεθούν οι παίκτες που θα απαρτίζουν την τουρκική και την ελληνική ομάδα». Στην Τουρκία έχει γίνει ήδη γνωστό ότι ο 45χρονος, Μουράτ Οζτούρκ, που έγινε γνωστός από το «Master Chef», θα είναι ένας από τους παίκτες.
Η παραπάνω εξέλιξη σίγουρα φέρνει ανατροπές στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, καθώς ο ανταγωνισμός θα γίνει ακόμη μεγαλύτερος το δεύτερο μισό της σεζόν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου