4.4.14

ΟΛΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ - Τριμελής οικογένεια 7 μήνες στο σκοτάδι – Χωρίς ρεύμα μητέρα με δύο παιδιά τα τελευταία 24ωρα

 Αλλά έχουμε ....πλεόνασμα !!!
 
Καθημερινά έρχονται στο «φως» τραγικές υποθέσεις ανέχειας που ζουν πατρινές οικογένειες οι οποίες πριν από μερικό καιρό είχαν έναν κανονικό τρόπο ζωής και ξαφνικά από τις επιπτώσεις της κρίσης δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
Άλλη μία τέτοια είναι και αυτή που αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες, με οικογένεια στην περιοχή του Εθνικού Σταδίου, της Πάτρας ,η οποία ζούσε επί επτά μήνες στο σκοτάδι.
Η οικογένεια, η οποία είναι πολύτεκνη και αυτή την εποχή στο σπίτι διαμένουν τα τρία μέλη της οικογένειας, καθώς τα υπόλοιπα έχουν μεγαλώσει και έχουν φύγει από την οικογενειακή εστία, ζούσε επί 7 μήνες σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα!
Τον δικό της όμως Γολγοθά βαδίζει αυτές τις ημέρες και μία μητέρα δύο παιδιών, η οποία ζει τα τελευταία 24ωρα στο σκοτάδι. Με το χρέος της γυναίκας προς τη ΔΕΗ να έχει φτάσει τα 1.500 ευρώ, η υπηρεσία της έκοψε το ρεύμα.
Η μητέρα προσπαθεί να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της χωρίς να έχει κανένα εισόδημα, ενώ το κράτος της έκοψε και το προνοιακό επίδομα επειδή το τεκμαρτό εισόδημά της υπερβαίνει το όριο. Και αυτό γιατί η γυναίκα έχει στο όνομά της το σπίτι στο οποίο μένει και στο οποίο η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα!
Η γυναίκα απευθύνθηκε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πατρέων και γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση και να επανασυνδεθεί το ρεύμα και η γυναίκα να ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου