4.4.14

Απάντηση της Αντωνιας Μπουζα στα.....scripta manent του αναγνώστη

Ως απάντηση μου....στον πρόθυμο μεν, ανώνυμο δε, αναγνώστη του έγκριτου ειδησεογραφικου μπλογκ, 
newsmessinia και υπερασπιστή ως φαινεται του κ.Πετρακου, ν αναφέρω, οτι φυσικα τα...scripta manent,για αυτο αλλωστε δεν αφηρεσα τίποτα απο το προσωπικό μου ιστολόγιο το antwniabouza.blogspot.gr, καιτοι γνώριζα οτι ίσως κάποιες θέσεις μου θα χρησιμοποιούνταν με παρόμοιο τροπο.
Στο προκειμενο όμως, αν διάβαζε πιο προσεκτικά το αρθρο μου , θα αντιλαμβανοταν την αγωνία μου για τον ...ξεπεσμο του δημοσίου λόγου και την τακτικη ακατάσχετης λασπολογίας που ακολουθει η πλευρα του Συριζα, τοσο, που αδικει τους πολιτικούς του εκπροσώπους αλλα και τον ιδιο το ρολο της αντιπολιτευσης. 
Οι θέσεις του κ.Πετρακου, έχουν αλλάξει αρδην σε πολλα θέματα,τα οποία κάλλιστα μπορω κι εγω να τα ανασύρω, μετα την εκλογή του στο αξίωμα του βουλευτη, πχ οι θέσεις του για της Α.Π.Ε. κ.α. πολλα!
Οσον αφορα τον κ.Τατουλη, οφείλω φυσικα να απαντήσω, διότι ουδέποτε κρύφτηκα για να αποφυγω την κριτικη.
Η μακροχρόνια και συνεπής στάση μου στην κεντροδεξιά παράταξη και οι τότε ρήξεις του κ,Τατουλη με αυτήν, με είχαν κάνει να βλέπω με σκεπτικισμό τις πρωτοβουλίες του.
Η συμπόρευση του, με το τοτε κυβερνητικο κόμμα το Πασοκ και οι καινοτόμες στον τομεα των συνεργασιων θεσεις του, αντιμετωπιζονταν κι απο εμενα, με σκεπτικισμό και επιφύλαξη.
Επειδη όμως απέδειξε στην πράξη, πως την έννοια ανεξαρτησία την εννοεί και την υποστηρίζει μετα απο 3,5 χρονια θητειας καθως και όσα εκανε για την Πελοπόννησο, με την αξιοποίηση συμφωνα με τις υπαρχουσες δυνατοτητες, των κονδυλιων του ΕΣΠΑ, παρα τις δυσκολίες της Α θητείας μέσα στο θεσμό του Καλλικρατη, θεωρω οτι ο άνθρωπος αυτός,  μπορει με τη συμπόρευση και τη βοηθεια κι αλλων αυτοδιοικητικων στελεχων, να βοηθήσει ουσιαστικά την Πελοποννησο και  να κάνει  στην άκρη νοοτροπίες του χθες, που μόνο κακο κάνουν στον τόπο μας. 
Απέναντι του,εχει πολιτικούς αντιπάλους, που δεν σκέπτονται να μείνουν και να προσφέρουν ουσιαστικά στην Πελοπόννησο, αλλα χρησιμοποιούν το θεσμό, για να κάνουν κάποιο ....επόμενο βήμα σε κάποια ....άγνωστη μέχρι σήμερα πολιτικη πρωτοβουλία η να διεκδικησουν καποια αλλη θεση , αλλωστε η πορεία του καθενός μας το αποδεικνύει ! 
Ευχαριστω το φιλόξενο κι έγκριτο δημοσιογραφικό σας μπλογκ , για τη φιλοξενία 
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου