3.4.14

Μπρακουμάτσος στηρίζει Σμυρνιώτη - Δεν παίζονται οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ!!!

-Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα σε αυτές τις εκλογές. 
-Έχουν σπάσει οι κόκκινες γραμμές και ο καθένας κάνει ότι θέλει. 
-Πρωταγωνιστές πολλοί άνθρωποι του άλλοτε ισχυρού ΠΑΣΟΚ. 
Σαν βόμβα έπεσε αυτές τις μέρες στην Πελοπόννησο η επιστολή του πρώην Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Μπρακουμάτσου να στηρίξει τον νυν δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη που στηρίζεται διαχρονικά από τη Νέα Δημοκρατία της οποίας είναι και στέλεχος. Να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Μπρακουμάτσος είχε διατελέσει και Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και ήταν υπεύθυνος από πλευράς ΠΑΣΟΚ και για τη Μεσσηνία. 
Γράφει μεταξύ των άλλων στην επιστολή του ο Βασίλης Μπρακουμάτσος: 
 «Τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια και με την επιπλέον εμπειρία μου σαν Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, τόπου ευλογημένου , και Τεχνικός  Νομικός Σύμβουλος μέχρι πρόσφατα της Αιρετής Περιφέρειας Ν. Αιγαίου , παρακολουθώ σαν πολίτης του Δήμου Τρίπολης την ίδια αγωνία  τον αγώνα και την προσπάθεια  του Δήμαρχου Γιάννη Σμυρνιώτη   και με ικανοποίηση διαπιστώνω αυτό που αξιοπρόσεκτα λένε οι νέοι άνθρωποι ότι  ¨ ΤΟ ΕΧΕΙ ¨ και ¨ ΜΠΟΡΕΙ ¨  ……Επειδή πάντα ήμουνα και είμαι ευκρινής  και  ειλικρινής στις επιλογές μου , χωρίς αστερίσκους, ερωτηματικά , και υποσημειώσεις  γιατί αν επικοινωνιακά είσαι με όλους , τότε δεν είσαι με τον Δήμο σου και τους Συμπολίτες σου , ακόμη και αν είμαι μόνος μου γιατί δεν θα συμμετέχω μετά την κωμωδία του 2010 , στην φαρσοκωμωδία  του 2014  προσωπικά και όσο με αφορά θα ΣΤΗΡΙΞΩ ΑΠΟΛΥΤΑ την προσπάθεια του Γιάννη Σμυρνιώτη να εκλεγεί Δήμαρχος του Δήμου  Τρίπολης , γιατί άρχισε κάτι νέο να φαίνεται στην Τρίπολη και είμαι σίγουρος ότι θα επιλέξει και στην νέα θητεία, όπως και την πρώτη  τις πράξεις των έργων και του αποτελέσματος και όχι τις ανέξοδες  υποσχέσεις των λόγων» . 
Από όλα αυτά ένα είναι σίγουρο. 
Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά τύχη με τα μυαλά που συντηρούν πολλά στελέχη του, που δεν σέβονται ούτε τη δικιά τους ιστορία πολύ περισσότερο του κόμματος που τα ανέδειξε.

Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου