4.4.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ :Έξι συλλήψεις - Επιχείρηση "Σκούπα " από την ΕΛ.ΑΣ !

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, προσήχθησαν σαράντα ένα (41) και έγινε έλεγχος σε εκατόν είκοσι (120)
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε ενενήντα επτά (97) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι πέντε (25) παραβάσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (4.4.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν είκοσι (120) άτομα, εκ των οποίων εξήντα εννέα (69) ήταν ημεδαποί και πενήντα ένα (51) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ενενήντα επτά (97) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα ένα (41) άτομα, από τα οποία είκοσι δύο (22) ήταν ημεδαποί και δεκαεννέα (19) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι τρείς (23) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου