3.4.14

ΑΡΓΟΣ - Τον εκβίαζαν για την αποζημίωση του τροχαίου

Τέσσερις μήνες με εκβιασμούς και απειλές έζησε ένας 36χρονος στο Άργος, που έπεσε στα δίχτυα αδίστακτων κακοποιών οι οποίοι του «ρουφούσαν» το αίμα για να του εξασφαλίσουν την αποζημίωση που δήθεν θα έπαιρνε η οικογένειά του από ένα τροχαίο ατύχημα.

Ως βασικός δράστης φέρεται ένας 59χρονος που, από τον περασμένο Δεκέμβριο, αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά από τον 36χρονου, για να μεσολαβήσει μέσω τρίτων προσώπων ώστε να του δοθεί η αποζημίωση. Δεν του ήταν αρκετά όσα πήρε, όμως, και στις 12 Μαρτίου ζήτησε και άλλα χρήματα.

Ο 36χρονος αρνήθηκε να τα δώσει και τότε ο δράστης άρχισε να τον εκβιάζει και να τον απειλεί σχετικά με την σωματική ακεραιότητα την δική του και της οικογένειάς του!

Το θύμα κατέφυγε στην Ασφάλεια Άργους και οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα 4.600 ευρώ που έκανε πως συμφώνησε να δώσει στον εκβιαστή. Στο ραντεβού τους, το βράδυ της Τρίτης, ο 59χρονος εμφανίστηκε μαζί με έναν 60χρονο συνεργό του και συνελήφθησαν μόλις παρέλαβαν το προσημειωμένο ποσό.

Ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που τους άσκησε δίωξη για εκβίαση και απάτη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν και άλλοι πολίτες έχουν πέσει θύματά τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου