3.4.14

Πήγε στη ζούγκλα γυμνός και έχασε το... πέος του


Πήγε στη ζούγκλα γυμνός και έχασε το... πέος του

Στην προσπάθειά του να γίνει πλούσιος ως δια μαγείας, ένας νεαρός από το Μαλάουι έχασε το πέος του και τρία δάχτυλα του ποδιού του, όταν δέχτηκε επίθεση από μια ύαινα στη ζούγκλα της Ζάμπιας.

Ο Σαμαγκένι Ζούλου αφηγήθηκε ότι πήγε οικειοθελώς στη ζούγκλα και, όπως του είχαν πει να κάνει, γδύθηκε τελείως. "Ήρθε μια ύαινα και άρχισε να μασάει τα δάχτυλά μου και κατόπιν τα γεννητικά μου όργανα", είπε στην εφημερίδα Τάιμς της Ζάμπιας.
Ο νεαρός είχε συμφωνήσει να βγει γυμνός στη ζούγκλα με την ελπίδα ότι θα γινόταν πλούσιος, όπως του είχε υποσχεθεί ένας ντόπιος σαμάνος. Δέχτηκε την επίθεση της ύαινας την 24η Μαρτίου κοντά στη μεθοριακή πόλη Τσιπάτα.
Μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε ο Σαμαγκένι είπε ότι ο τραυματίας πήρε εξιτήριο την Δευτέρα και επέστρεψε στο Μαλάουι, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του. "Θα πρέπει να καθαρίζει τις πληγές του, όμως η κατάστασή του είναι σταθερή", εξήγησε.
Οι παραδοσιακοί θεραπευτές, που είναι ταυτόχρονα πνευματικοί ηγέτες και μάγοι, έχουν μεγάλη επιρροή τόσο στο Μαλάουι, όσο και στη γειτονική Ζάμπια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου