4.4.14

Στην Ελλάδα ο ιδιοκτήτης του Chobani για κλοπή συνταγής γιαουρτιού

Στην Ελλάδα ο ιδιοκτήτης του Chobani για κλοπή συνταγής γιαουρτιού Δημοσίευμα στη  New York Post !

Την αποκάλυψη πως ο ιδρυτής της εταιρείας γιαουρτιού Chobani, Χαμντί Ουλουκάγια, έκλεψε την επιτυχημένη συνταγή από υπάλληλο αντίπαλης ελληνικής εταιρείας έκανε η πρώην σύζυγός του, σε μια συγκλονιστική νέα κατάθεση στο δικαστήριο.

Ο Ουλουκάγια, που έχει ονομαστεί «βασιλιάς του γιαουρτιού« και περηφανεύεται για τον τρόπο που έγινε πλούσιος, «καυχήθηκε» ακόμη περισσότερο λέγοντας πως την συνταγή του γιαουρτιού του την έκλεψε μετά από «δωροδοκία ενός πρώην υπαλλήλου αντίπαλης εταιρείας», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.
Στην κατάθεση, που έγινε από την πρώην σύζυγό του, Αίσα Τζιράι, ισχυρίζεται πως ο Ουλουκάγια «ταξίδεψε στην Ευρώπη» για να συναντήσει έναν πρώην υπάλληλο αντίπαλης ελληνικήςε εταιρείας, τον οποίο και πλήρωσε 30.000 ευρώ για να του δώσει τη συνταγή.

Ο ισχυρισμός αυτός είναι το τελευταίο χτύπημα στην πρική δικαστική διαμάχη μεταξύ του Ουλουκάγια και της Τζιράι, με τη σύζυγο να τονίζει πως κατέχει το 53% των μετοχών της εταιρείας.

Η Τζιράι ισχυρίζεται ότι απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών στην επιτυχημένη εταιρεία γιαουρτιού, κάνοντας μια επένδυση 500.000 δολαρίων στην «Euphrates», μια εταιρεία προκάτοχο της Chobani.


 New York Post

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου