4.4.14

Κα Μπούζα ....scripta manent !!!

 ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 

 Αγαπητοί φίλοι του Newsmessinia

Δεν γνωρίζω αν θα δημοσιεύσετε το κειμένο μου που έρχετε σαν απάντηση στην αρθρογράφο σας κα Αντωνία Μπούζα και πιθανόν υποψηφία σύμβουλο του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος " στην Μεσσηνία για το σημερινό της άρθρο το οποίο έχετε αναρτήσει. 
Από ότι μας έχετε δείξει στην έως τώρα πορεία σας διαθέτετε αυτό το θάρρος.
Δεν θα αναλωθούμε σε κριτική της κας Μπούζα απλά θα τις υπενθυμίσουμε τα δικά της κείμενα και θα τις θυμίσουμε ότι λέει σοφά ο λαός μας .....Η σιωπή είναι χρυσός γιατί τα ....γραπτά μένουν για να μας θυμίζουν την πολιτική μας πορεία

Θα μπορούσα να σας θυμίσω ακόμα αρκετά κειμενά σας αλλά ....ας αρκεστούμε σε αυτό... 


Κα Μπούζα - Γράφατε στις  13-11-2010 στο ιστολογίο σας 

Η στείρα 20ετία του Τατούλη

 

Διαβάζουμε σε διάφορα φιλοτατουλικά blog πως ορισμένοι έχουν επιδοθεί σε προσπάθεια υποτίμησης του έργου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας και των ποικίλων δράσεών της σε πολλούς τομείς αναπτυξιακούς,κοινωνικούς και πολιτιστικούς.

Επειδή όλοι κρινόμαστε για το έργο που έχουμε αφήσει πίσω μας, ερωτώ , ποιός σε όλη τη Μεσσηνία , ρώτησε τι άφησε αυτή τη στείρα 20 ετία πίσω του ο κ.Τατούλης ?
Αυτός δηλ. δεν κρίνεται?ή επειδή δεν είναι από τη Μεσσηνία αλλά από την Αρκαδία μπορεί να λέει ότι θέλει και να μην αξιολογείται το έργο (αν υπάρχει ) που άφησε πίσω του?
Υφυπουργός Πολιτισμού διετέλεσε , ποία καινοτόμα πρόταση υποστήριξε για το Μωριά , για τον πολιτιστικό του πλούτο και τα μνημεία του;

Καμία !!!
Αυτός λοιπόν ο πολιτικός φιλοδοξεί να έχει την ευθύνη του νεου θεσμού της αυτοδιοίκησης! 


ΥΓ

Σας ερωτώ λοιπόν ευθέως 

Πότε πιστεύατε αυτά που γράφετε ....τότε ή τώρα;


Ευχαριστώ για την φιλοξενία  


Αναγνώστης σας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου