15.10.18

Το πρώτο μήνυμα ήρθε από την Κόρινθο και το δεύτερο θα έρθει από την Πύλο

Το πρώτο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ήρθε όπως αναμενόταν από το Κιάτο Κορινθίας. 
Έχοντας δίπλα του τον Παναγιώτη Νίκα δήλωσε: ««Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε σήμερα μαζί τον Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος και θα έχει τη στήριξή μας για να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Ο Παναγιώτης είναι ένας εξαιρετικός δήμαρχος, ένα στέλεχος με πολύ μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Καλαμάτα. Και επειδή εμείς πιστεύουμε πραγματικά ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπηρετείται από στελέχη τα οποία έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον κ. Νίκα για να μπορέσει να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Είμαι απολύτως σίγουρος ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή την οποία μπορούσαμε να κάνουμε. Και είμαι επίσης απολύτως σίγουρος ότι και οι κάτοικοι της Πελοποννήσου θα εμπιστευτούν αυτόν και την ομάδα του, ώστε η επόμενη μέρα για την Πελοπόννησο να είναι μια μέρα πιο αισιόδοξη και πιο χαμογελαστή».
Μόλις άκουσε τη δήλωση αυτή η Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου έστειλε την παραίτησή της στον Τατούλη….και ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος άρχισε τους ύμνους στον Νίκα…
Φανταστείτε πόσο ισχυρό θα είναι το μήνυμα που θα στείλει από την Πύλο σε λίγες μέρες ο Μητσοτάκης μαζί με το Σαμαρά στα εγκλωβισμένα στον Τατούλη στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου