4.7.19

Από δήθεν επαναστάτες που εμφανίζονται ως «τιμωροί».!!!Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Athens Voice

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στα γραφεία τη εφημερίδας «ATHENS VOICE» από δήθεν επαναστάτες που εμφανίζονται ως «τιμωροί».
Τα θεσμικά όργανα της ΕΣΗΕΑ αντιμετωπίζουν το θέμα που προέκυψε με την καταδικαστέα ανάρτηση της εφημερίδας. Τίποτε, όμως, δεν δικαιολογεί βίαιες επιθέσεις εναντίον του Τύπου.
Πριν από πέντε χρόνια η ΕΣΗΕΑ είχε καταδικάσει και πάλι τον εμπρησμό των γραφείων της εφημερίδας. Δυστυχώς η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ως φάρσα, αλλά ως μια χυδαία μορφή τρομοκράτησης.
Η βία και η απόπειρα φίμωσης του Τύπου ανήκουν στις πρακτικές του ολοκληρωτισμού. Η Ένωση Συντακτών βρίσκεται σταθερά απέναντι σ’ αυτά τα φαινόμενα. Θα αγωνιστούμε σθεναρά εναντίον εκείνων που επιθυμούν με τη βία να εγκαθιδρύσουν το σκοταδισμό. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται και δεν πτοούνται από τη βία και τις απειλές. Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας αντιστεκόμενοι στη βαρβαρότητα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου