3.7.19

ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ, ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

117 συνεδριάσεις και 30 έκτακτες διεξήχθησαν την 5ετια στη Τριφυλία σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο του οικείου Δημοτικού συμβουλίου στη συνεδρίαση της Τρίτης το βράδυ, στην τελευταία συνεδρίαση κατά πάσα πιθανότητα της απερχόμενης Δημοτικής αρχής για το καλοκαίρι. 
Στον Απολογισμό του ο Πρόεδρος του Σώματος κ Καλκαβουρας ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους και προέβη σε σχόλια για την θητεία του ευχόμενος σε παλιούς και νέους δημοτικούς συμβούλους.
Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κατσιβελας συνεχάρη τον νέο δήμαρχο λέγοντας ότι μετά τις εκλογές είχαμε εξελίξεις οπωσδήποτε ήταν η οριστική χρηματοδότηση για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθου, η ένταξη του ανοιχτού κέντρου εμπορίου στο ΕΣΠΑ και η δημοπράτηση έργων ύδρευσης στα Φιλιατρά. 
ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΞΑΝΑ 
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης έθεσε το θέμα των χωματερών και των εργασιών καθαριότητας. 
Απάντηση Κατσιβελα σε Ανδρινοπουλο για τη χωματερή στο Αλιμακι ζητώντας εξουσιοδότηση για να ληφθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας του χώρου. Για την καθαριότητα επισημανε ότι έγινε καθαρισμός αλλά η χωματερή στη περιοχή Καυκη γέμισε από υπολείμματα καλλιεργειών και θα γίνει νέος καθαρισμός.
Ο κ. ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ έθιξε το θέμα των δημοτικών δρομων, τις προγραμματικές συμβάσεις καθώς και την οριστική επίλυση για το θέμα των χωματερών. Ζήτησε δημιουργικό διάλογο στο τέλος στο νέο σώμα που επέλεξε ο λαός της Τριφυλίας.
Ερωτήσεις έθεσαν για τρέχοντα θέματα μεταξύ άλλων η κα Πανουσιοπουλου, ο κ.Τσιγγανος, ο κ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ και ο κ. Ασημακόπουλος.
 
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

       ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΝΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ
 
Με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, συναντήθηκε πρόσφατα, για το θέμα του Βρωμονερίου ο Γιώργος Λεβεντάκης, ως νέος Δήμαρχος Τριφυλίας με αφορμή το θέμα που για χρόνια έχει απασχολήσει το Δημοτικό συμβούλιο.
Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανακοίνωση: 
Αγαπητοί συμπολίτες του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
Σήμερα (02-07-19), όπως σας είχα ενημερώσει, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, η συνάντησή μου με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.
Σκοπός τής συνάντησής μας αυτής, ήταν η συζήτηση για ότι αφορά στο θέμα τού Βρωμονερίου και στην εύρεση λύσεων. Η συνάντησή μας ήταν καταλυτικής σημασίας και μετά από μία εποικοδομητική και διεξοδική συζήτηση μαζί του, είμαι σίγουρος πως η λύση είναι πλέον θέμα χρόνου.
Ο κ. Μώραλης, σε λίγες μέρες, θα επισκεφθεί, ο ίδιος αυτοπροσώπως, την περιοχή μας και θα έχουμε, από κοινού, συνάντηση και με το Συμβούλιο τού Βρωμονερίου για το θέμα, καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Λεβεντάκη στα πλαίσια ενημέρωσης των δημοτών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου