4.7.19

Πού θέλουν να ταξιδέψουν όλοι πριν πεθάνουν – Ο προορισμός που βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου

Το αμερικάνικο γραφείο AARP (σκοπός της δημιουργίας του ήταν να προτρέψει τους ανθρώπους να επιλέγουν οι ίδιοι πώς θα ζούνε όσο μεγαλώνουν) διεξήγαγε έρευνα προκειμένου να μάθει πού θέλουν να ταξιδέψουν οι λεγόμενοι «boomers», η γενιά όσων έχουν γεννηθεί από το 1946-1964.
Η έρευνα, λοιπόν, έδειξε ότι οι περισσότεροι ερωτηθέντες συγκλίνουν στον ίδιο προορισμό, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη Χαβάη, με περίπου το 18% από τους συμμετέχοντες να συμπεριλαμβάνει το εξωτικό νησί στη λίστα του σε θέσεις πάνω από δημοφιλείς προορισμούς όπως Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια και Αλάσκα.
Σύμφωνα με τη μελέτη ο ζεστός καιρός κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, η άγρια ομορφιά της περιοχής και η γενικότερη χαλαρή διάθεση που την χαρακτηρίζει κάνει την Χαβάη να ξεχωρίζει στις επιλογές και να βρίσκεται στην κορυφή το κόσμου, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο target group.
Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, της έρευνας είναι το γεγονός ότι το 83% των boomers διαθέτει στην λίστα με τους προορισμούς όπου θα ήθελε να ταξιδέψει τουλάχιστον έναν προορισμό. 
Πρόκειται για ένα ποσοστό που ξεπερνάει κατά πολύ, μάλιστα, το 69% των millenials.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου