4.7.19

Άγγελος Χρονάς: Αυτοδύναμη ΝΔ την Κυριακή για ισχυρή Ελλάδα την Δευτέρα

Την Κυριακή 7 Ιουλίου καλούμαστε όλοι στις κάλπες για να εκλέξουμε τη νέα Κυβέρνηση της χώρας.
Καλούμαστε να εκλέξουμε την Κυβέρνηση που θα ανοίξει μία νέα σελίδα για την ιστορία του τόπου μας, αφού με την Διακυβέρνηση της χώρας από μία Αριστερή Κυβέρνηση ολοκληρώθηκε στην ουσία η εποχή της Μεταπολίτευσης και είμαστε πλέον σε μία νέα εποχή μετά και την δεκαετή οικονομική και όχι μόνο κρίση που βίωσε η Ελλάδα.
Την Κυριακή όλοι οι Έλληνες καλούνται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε εκείνους τους πολιτικούς που θα βοηθήσουν τη χώρα να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, όπως άλλωστε ξεκίνησε να κάνει και η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, με επενδύσεις, με αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με ανθρώπους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν με δημιουργικό πνεύμα, με εργατικότητα και αποφασιστικότητα στην αλλαγή σελίδας για όλους τους πολίτες και κυρίως για τους νέους, ώστε να μείνουν στον τόπο και να μην αναγκαστούν εκ νέου να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.
Στις 7 Ιουλίου οφείλουμε όλοι, έχοντας μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για μία Ελλάδα που θα τιμάται και θα εκτιμάται από όλο τον πολιτισμένο κόσμο, που θα ανακτήσει την περηφάνια της και θα αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη και στο Παγκόσμιο «γίγνεσθαι».
Έχουμε μία ιστορική ευκαιρία να δώσουμε όλοι μας ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε από την Δευτέρα κιόλας, να ξεκινήσει με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία η σκληρή δουλειά, ώστε η χώρα μας να έχει σταθερότητα, να μην είναι υποχρεωμένη να κάνει υποχωρήσεις και να μην δέχεται εκβιασμούς και διλήμματα από άλλους.
Η ΝΔ έχει πρόγραμμα με θέσεις και λύσεις για όλους τους τομείς και για να το κάνει πράξη χρειάζεται οι πολίτες να της δώσουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης.
Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα. Σημαίνει μία Ελλάδα που θα αρχίσει με σταθερά βήματα να αναπτύσσεται και πάλι και να αποκτά την χαμένη της αξιοπιστία, την χαμένη της αίγλη.
Ψηφίζουμε όλοι Νέα Δημοκρατία. Δίνουμε ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για πλήρη εφαρμογή των όσων εξαγγέλθηκαν την προεκλογική περίοδο.

Άγγελος Χρονάς
Αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας Ζωής ΝΔ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου