6.7.19

Με υψηλές θερμοκρασίες η προσέλευση στις κάλπες

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν αύριο Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καιρός την Κυριακή θα είναι γενικά αίθριος και πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 39 και στη Θεσσαλία τους 40 βαθμούς Κελσίου. 
Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. 

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.  Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 και στην κεντρική Μακεδονία έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.  
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.  Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου. 
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.  Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Από το απόγευμα στα νότια από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 21 έως 39 και κατά τόπους στη Θεσσαλία έως 40 βαθμούς Κελσίου. 
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Καιρός: Αίθριος.  Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 και στην Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου. 
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Καιρός: Αίθριος.  Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου