4.7.19

Η αυτογελοιοποίηση του κ. Τσίπρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο

«Η αυτογελοιοποίηση του κ. Τσίπρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για την αναφορά του πρωθυπουργού χθες στη Πάτρα στον Ανδρέα Παπανδρέου και για το ότι επέκρινε το Κίνημα Αλλαγής πως έχει κάνει συμφωνία με τη ΝΔ να «κουρέψει» τα δάνειά του. Ο κ. Χρηστίδης εκτίμησε ότι από Δευτέρα, μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας θα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλα ζητήματα.
Επίσης επέκρινε τον πρωθυπουργό πως δεν συνέβαλε στην προώθηση των εθνικών συμφερόντων, «απουσιάζοντας επιδεικτικά», όπως ανέφερε, από τις τελικές διαπραγματεύσεις των Ευρωπαίων ηγετών για την τελική σύνθεση των οργάνων της Ε.Ε.
Αναφερόμενος στις προσδοκίες για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΙΝΑΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος στο Επικρατείας, επεσήμανε ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πιο πάνω από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών κι αυτά τα μηνύματα φτάνουν στη Χαριλάου Τρικούπη.
Ο Παύλος Χρηστίδης επανέλαβε τη δέσμευση του ΚΙΝΑΛ να στηρίξει όσες αλλαγές έχουν προοδευτικά χαρακτηριστικά στα πέντε μεγάλα ζητήματα που έχει θέσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου