6.7.19

Tα τρία ζώδια που ερωτεύονται πραγματικά μόνο μία φορά στη ζωή τους

Γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με το πόσες φορές μπορεί κάποιος να ερωτευτεί πραγματικά στη ζωή του. Άλλοι λένε μία, άλλοι δυο, κάποιοι τρεις και μερικοί άλλοι ερωτεύονται συχνά.

Ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια τα οποία ερωτεύονται μια και μοναδική φορά σε ολόκληρη τη ζωή τους;

Kαρκίνος: Ο μόνιμα ερωτευμένος Καρκίνος είναι ερωτευμένος μια και καλή: Από τότε που γεννήθηκε και για όλη του τη ζωή. Αυτό είναι μια διαφορετική προσέγγιση του “μια φορά στη ζωή” γιατί πολύ απλά ξεκινά με το πρώτο κλάμα και τελειώνει με την τελευταία ανάσα. Ο Καρκίνος γεννιέται και πεθαίνει για τον έρωτα και ζει με αυτόν.

Παρθένος: Ότι κάνει αυτό το ζώδιο και έχει σχέση με το συναίσθημα είναι άριστα προσεγμένο ενώ σπάνια διαχωρίζεται εντελώς από τη λογική. Ο Παρθένος ερωτεύεται δύσκολα,αλλά αν το νιώσει είναι αληθινό. Επίσης κρατάει πολύ γιατί έχει γερά θεμέλια. Γενικά, είναι τυχερός αυτός που θα τον ερωτευτεί Παρθένος. Θα περάσει καλά.

Ζυγός: Eίναι κάπως παγωμένος και κάπως δυσκοίλιος με τα συναισθήματα, αλλά ειλικρινής και ντόμπρος. Αν σε ερωτευτεί θα είναι για πάντα. Και θα είναι ένας άλλος, όχι αυτός που βλέπουν οι άλλοι. Όταν αγαπάει είναι δοτικός, πιστός και τρυφερός.




marieclaire.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου