5.7.19

Παράνομα καταφύγια, παράνομο εμπόριο ζώων συντροφιάς και φιλόζωοι… νεοναζιστές

«Τρελά» πράγματα συμβαίνουν στην Πάτρα (μολονότι «τρελά νερά» υπάρχουν μόνο στη Χαλκίδα). Την περασμένη Τρίτη (2.7.2019), ο οικείος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος αποφάσισε (ως είχε υποχρέωση εκ του νόμου) το κλείσιμο ενός παράνομου καταφύγιου ζώων συντροφιάς στο Γιαννισκάρι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.  Πριν από τέσσερις μέρες, όμως, την Παρασκευή 28 Ιούνη, ο πρόεδρος Πρωτοδικών Γεώργιος Αντωνιάδης χορήγησε προσωρινή διαταγή, την οποία ζήτησαν οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές αυτού του παράνομου καταφύγιου ζώων συντροφιάς, απαγορεύοντας την πρόσβαση εκείνων που ανακάλυψαν και κατήγγειλαν την ύπαρξή του! 
  
Δεν υπάρχει το τεκμήριο της άγνοιας των πραγματικών περιστατικών. Ο πρόεδρος Πρωτοδικών είχε ενημερωθεί από την εφημερίδα μας (από τον υπογράφοντα αυτή την έρευνα) για την ύπαρξη αυτού του παράνομου καταφύγιου και για την αναμενόμενη προσυπογραφή από τον αντιπεριφερειάρχη της εισήγησης των αρμόδιων υπηρεσιών για κλείσιμο του παράνομου καταφύγιου. 
  
Επειδή τα παραπάνω ενδεχομένως να σας φαίνονται γριφώδη, θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, ώστε να σας βάλουμε στο κλίμα της έρευνας που διεξάγουμε εδώ και καιρό, η οποία έχει όχι μόνο κοινωνικό αλλά και πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς εμπλέκονται και οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Χρυσοφόρο εμπόριο με το μανδύα της «ζωοφιλίας» 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου