3.7.19

ΦΩΤΟ - Οι διακοπές Χολιγουντιανού star στη Μεσσηνία

Η Μεσσηνία αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς διεθνείς αστέρες κι έτσι ένας ακόμη μεγάλος κινηματογραφικός star βρίσκεται στην χώρα και απολαμβάνει τις ομορφιές της.

Είναι πολυβραβευμένος, με ερμηνείες που έχουν καθηλώσει και με αρκετές υποψηφιότητες για Όσκαρ. Αποφάσισε όμως να κάνει ένα διάλειμμα από το απαιτητικό του πρόγραμμα και να επισκεφτεί με τη σύζυγό του τη Μεσσηνία.

Έφτασε λοιπόν πριν από μερικές ημέρες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κι έπειτα αναχώρησε απευθείας για την πανέμορφη Μεσσηνία.

Το ζευγάρι έφτασε με πτήση από τη Ρώμη ενώ ο οδηγός τους περίμενε ήδη στο αεροδρόμια των Αθηνών. Αφού προσγειώθηκε, πήρε τον καφέ του και τις αποσκευές και επιβιβάστηκε στο όχημά του για να ξεκινήσει τις διακοπές του μαζί με την γυναίκα του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004 και παντρεύτηκε το 2005. Μάλιστα, εκείνος είχε παρομοιάσει την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του σαν πρόσκληση για καφέ.

«Τρώγαμε ένα μεσημέρι όταν της είπα: Τι θα έλεγες να παντρευόμασταν αύριο; Την επόμενη μέρα το πρωί παντρευτήκαμε με μάρτυρες δύο μόνο φίλους μας» είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν.

O λόγος για τον Willem Dafoe, ο οποίος προσφάτως έλαβε βραβείο Α' ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ της Βενετίας (ταινία: «Πύλη της αιωνιότητας»).

Μαζί του φυσικά είναι και η σύζυγός του με την οποία απολαμβάνει όμορφες στιγμές στη Μεσσηνία.

O Willem Dafoe και η Giada Colagrande είναι μαζί από το 2004.
Στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ ο star που βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές του…

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου